THG 0 Napisano 13 Lipiec 2014 (edytowane) Nick: THG Wiek: 13 Doświadczenie: byłem moderatorem na jednym serverze minigames oraz miałem swój server Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): Znam wszystkie podane pluginy oraz wiele więcej Dlaczego ja?: Jestem pomocną , ogarniętą oraz cierpliwą osobą osobą Znam wiele pluginów Chciałbym pomóc w rozwoju servera Posiadam dużo wolnego czasu Mogę pomóc w opłacaniu servera Mikro i ts3 ?: tak Ilość wolnego czasu dziennie: 6-7 godzin Edytowane 13 Lipiec 2014 przez THG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neksiu 3 Napisano 16 Lipiec 2014 (edytowane) [Brak] Dlaczego ja ? Chodź jesteś spoko, można wziąć cie na próbę =D na TAK Edytowane 16 Lipiec 2014 przez neksiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THG 0 Napisano 16 Lipiec 2014 @up napisałem to niżej a nie po : Jestem pomocną , ogarniętą oraz cierpliwą osobą osobą Znam wiele pluginów Chciałbym pomóc w rozwoju servera Posiadam dużo wolnego czasu Mogę pomóc w opłacaniu servera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepek112 25 Napisano 16 Lipiec 2014 Ok Podanie nieczytelne. Jako jeden z nielicznych zrobiłeś osobny temat. Nie widzialem Cie jeszcze na serwerze,ale mnie tez nie ma wiec tu wstawie nic. - - X Dwa razy na nie dziękujemy Taka ma wypowiedz, lecz zobaczymy co góra powie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach