Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
TheRazerPl

[Moderator][Pomocnik] Szukam załogi na serwer SV+F

Rekomendowane odpowiedzi

TheRazerPl    0
Witam wszystkich bardzo serdecznie . Poszukuje ekipy na serwer SV+F .Serwer startuje juz 12 lipca o godzinie 16.00.Mam gotowe już wszystkie pluginy, skrypty i wgl.Lecz brakuje mi załogi :[

Moderator : NIE AKTUALNE
Szukam moderatora troszkę starszego (Ponad 15 lat), któremu można zaufać.Musi posiadać mikrofon oraz Skype lub TS3, musi spędzać na serwerze minimum 7 godzin w tygodniu.Rola moderatora będzie polegała na karaniu graczy za złamanie regulaminu serwera , robienie eventow co 2 dni, pomaganie graczom. Dla Moderatora oferuje Range ,wynagrodzenie (Wynegocjujemy wynagrodzenie, SMS) możliwość awansu na Administratora po czym otrzymujesz większe wynagrodzenie
Pomocnik - 2
Szukam pomocnika gdzieś w wieku 13-14 lat.Tak jak moderator musi posiadać mikrofon Skype lub TS3, musi spędzać minimum 7 godzin na serwerze tygodniowo. Rola pomocnika będzie polegała na pomaganiu graczom karaniu innych graczy za złamanie regulaminu serwera. Oferuję dla Pomocnika Range , możliwość awansu na Moderatora po czym będzie otrzymywał wynagrodzenie :)

O mnie: -

Kontakt: Skype - norbert5420 Edytowane przez TheRazerPl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko, mam 15 lat i jestem doświadczonym adminem, i będę chętny na range Moderator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSpoks    0

O mnie: Nazywam się Bartek, mieszkam w Gdańsku. Mam 13 lat, lubie grać w piłke, ogarniać serwery a także pomagać graczom. Nie jestem żadnym trollerem, więc myślę że będę się nadawać na range Pomocnika.

Kontakt: Skype: SpokimCraft GG: Za niedługo założe TS3: Posiadam.

Liczę na szybką odpowiedź ;)

Edytowane przez MrSpoks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...