Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Watahasi

Poszukuję ekipy na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Watahasi    3

Poszukuję ekipy na serwer !

Wiek : Nie ważny byle NIE zachowywać się jak 5-10 letnie dziecko

Poszukuję: Kidmoda x2, Moderatora x2, Budowniczych 1-3x Admina, Osobę która pomoże dokładać się do serwera

Doświadczenie: Jeżeli idziesz np. na moderatora musisz być nim przynajmniej raz ! I to nie na 5 slotowym serwerze na którym nikt nie gra

Staż w Minecraft: Przynajmniej pół roku gdyż trzeba mieć trochę stażu w tej grze a nie wbija się na serwer i co mam robić ?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

: Tutaj na Priv bądź na e-mail spport.minenexos@op.pl

Dodatkowe informacje: Jestem właścicielem niewielkiego 8 slotowego serwera minecraft jako jedyny zbudowałem mapkę i skonfigurowałem pluginy grało u mnie wielu ludzi lecz nikomu nie spodobał się ten serwer, gdyż brzydka mapa a pluginy te same, nic innego. Dlatego poszukuje ekipy która pomoże mi z moim serwerem aby chciało się na nim grać. Przede wszystkim zamierzam zdobyć odpowiednią ilość pieniędzy aby zmienić ten serwer gdyż nikt na pewno nie chce grać na 8 slotowym serwerze. Ani nikt nie lubi grać na serwerze z np. 750MB z pewnością że ten serwer zamknie się za 5-15minut. Dlatego poszukuję ekipy która pomoże mi przebudować tą mape na mniej więcej taką jaką mają te najnowsze serwery, ułożyć pluginy do skyblocka oraz skrypty żeby lepiej się grało. Wymyślić coś oryginalnego dla naszego serwera, oraz pomóc utrzymać mi taki serwer gdyż sam 18zł na serwer na miesiąc a to jest bardzo nie wiele. Tak samo chcę aby nie było rezygnacji gdyż nie chcę sam prowadzić serwera. Lista oczekiwań i ofert:

Oczekuję:

- Pomocy w wybudowaniu mapki

- Pomocy w opłaceniu serwera gdyż taki serwer kosztuje około 35zł na miesiąc ja posiadam 18zł i nie jestem w stanie go sam opłacić

- Braku rezygnacji

- Przestrzegania regulaminu poszczególnych rang

- Nie zostawania jedną z tych rang dla Gamemode Creative

- Pomoc w doborze odpowiednich pluginów na serwer SkyBlock

Oferuję:

- Serwer czynny 24/7 wbijacie kiedy chcecie

- Rangę na serwerze na zawsze lecz to będzie zależeć o jaką się staracie

- Nie daje dostępu do FTP ale przesyłam kopię moich plików z folderu plugins aby uniknąć takiej sytuacji że trafi mi sie ktoś niezaufany i wykasuje zawartość folderu plugins

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

z Właścicielem

- Dostęp do Gamemode, i innych pierdołek ale to zależy od Rangi bo np. Admin dostanie dostęp do Ban a budowniczy nie będzie tego miał ( To jest przykład nie znaczy że tak jest)

Kontakt: Na priv na mailu lub wbij na serwer pod IP: nożyce.lkuszala

Stan: Aktualny

//wyedytowano, żeby nie wypalało oczu// lkuszal

Edytowane przez Chormon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Watahasi    3

No kurde kopiowałem i mi przerobiło wiadomości !! Dzięki za wiadomość 

Edytowane przez Watahasi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
McKoxusPL    0

A 11lat to nie dziecko ja bym Ci radził szukać od 15lat przynajmniej:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...