Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
PyroTeknicx

[Battle] Linux vs Mac vs Windows

Rekomendowane odpowiedzi

PyroTeknicx    168

Czas nastał... "bitwa" o najlepszy telefon wśród wymienionych to był pikuś. Teraz nadeszła chwila na "bitwę" o najlepszy OS. Zacznijmy więc... Dyskusję na ten temat. :P

Zasady takie same jak poprzednio, czyli... Bez obrazy innych użytkowników, podajemy swoją opinię.

Już się boję co to będzie, w tym temacie... ^.^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

MacOS, bo to najlepszy system na świecie i spełniam się wydając na komputer z nim wszystkie moje oszczędności.

Nope.

Oczywiście, że Windows.

Edytowane przez KristoforoH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
konrad11901    25

Zaraz pojawią się fani jabłuszka i będą głosić, że "Mac OS to najszybszy, najpiękniejszy, naj(...) system , nie płacę za markę, tylko za komputer, który spełnia moje wymagania" :D

(To nie ma na celu kogoś obrazić.)

@topic

Windows od Micro$oftu jest moim zdaniem najlepszy  :). Jednakże przez 2 miesiące używałem Ubuntu i dało się na nim pracować. Może do niego kiedyś wrócę.

Edytowane przez konrad11901

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matiyarosz    199

Zaraz pojawią się fani jabłuszka i będą głosić, że "Mac OS to najszybszy, najpiękniejszy, naj(...) system , nie płacę za markę, tylko za komputer, który spełnia moje wymagania" :D

(To nie ma na celu kogoś obrazić.)

@topic

Windows od Micro$oftu jest moim zdaniem najlepszy  :). Jednakże przez 2 miesiące używałem Ubuntu i dało się na nim pracować. Może do niego kiedyś wrócę.

Tak się nie stało ;(

Nikt mi nie będzie mówił co mi się ma podobać a co mi się ma nie podobać. Oczywiście, że Mac, bo jest ładny, wydajny, bezpieczny i idealnie się synchronizuje z urządzeniami z iOS.

Windowsa póki co nie trwaię ale odkąd Satya Nadella został CEO M$, zmiany idą w dobrym kierunku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
konrad11901    25

@up

Tak się nie stało    ;(

Jeśli masz na myśli zdanie:

"Zaraz pojawią się fani jabłuszka i będą głosić, że "Mac OS to najszybszy, najpiękniejszy, naj(...) system , nie płacę za markę, tylko za komputer, który spełnia moje wymagania"    :D "

to była ironia :)

Nikt mi nie będzie mówił co mi się ma podobać a co mi się ma nie podobać.

Czy ja lub ktoś inny tak powiedział?

odkąd Satya Nadella został CEO M$, zmiany idą w dobrym kierunku    ;)

Z tym muszę się w pełni zgodzić   :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...