Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Highlander98

Kupowanie gier w wersji klucza

Rekomendowane odpowiedzi

Na imię mi Michał , mam 16 lat i od zawsze interesowały mnie gry komputerowe.Ostatnio zacząłem przywiązywać wagę do tego ile wydaję na nie i gdzie je kupuję.

Nie chciałem wychodzić za często z domu,więc postanowiłem kupować gry przez internet w wersji key ( kluczy seryjnych ).Korzystałem z wielu serwisów i mi ,,wpadł w oko'' serwis FabrykaKluczy.pl - bardzo tanie gry ,rabaty i promocje.A także szybkie przesyłanie klucz i konkursy na facebook'u FabrykaKluczy.pl ,ciekawe newsy i kanał youtube z recenzją gier.

Bardzo polecam ten serwis.A wam jaki serwis przypadł do gustu,dlaczego? Może jest to FabrykaKluczy.pl? Jakie są minusy FabrykaKluczy.pl a jakie plusy?

Zapraszam do dyskusji na temat kupowanie gier w wersji kluczy i serwisu FabrykaKluczy.pl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Zajeżdża reklamą na kilometr.

Edytowane przez KristoforoH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie reklama,pytam jakie wam serwisy przypadły do gustu :)

Zobacz mój steam : hermesik2131 - 3/4 tych gier to gry kupione w wersji kluczy.Jestem fanatykiem gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jest możliwość kupna paysafecard? FabrykaKluczy.pl tak ma,dlatego między innymi tam kupuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Feriach    97

Nie, są to zagraniczne sklepy. Polecam założenie konta młodzieżowego i Paypala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KapciuPL    0

a więc tak nie na temat ale opowiem ci coś o tych stronach. W regulaminie steam jest napisane że nie można kupywać gier spoza steam więc nie polecam ci ich tam kupywać bo możesz załapać bana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bartexerBX    11

Ja kupuje tylko klucze i od ponad roku nadal nie dostałem bana. Oni tak piszą żebyś się dał nabrać i dać im zarobić więcej. Robienie serwerów non-premium też jest niedozwolone a jakoś jeszcze nikt nie dostał za to kary. Co do stron to jeszcze są keye

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

. Niewiem jak duże są przeceny i czy można kupić za pomocą paysafecard ale często obija mi się to o uczy jako dobry serwis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...