Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Needpvp

Tutorial: Zamek na kod PIN (REDSTONE)

Rekomendowane odpowiedzi

Needpvp    0

Cześć, w tym video-poradniku z mojego starego kanału pokażę Wam jak zrobić (starym sposobem) zamek na kod pin.

Zapraszam do oglądania ;)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ihcoVNlSs8w[/media]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Chyba nie do końca wiesz, czym jest kod PIN. To, co tutaj widzę to zwykła kombinacja przycisków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Needpvp    0

Chyba nie wiesz jak trudno wybrać krótką nazwę poradnika o, wszech geniuszu ;)

Poza tym jedyne co napisałeś to offtop, nie wnosi nic do tematu, nie jest opinią ani komentarzem do poradnika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Trudno? "Zamek na wzór" chociażby. Za mało? Po to są miniaturki, by za ich pomocą ukazać, co przedstawia dany materiał.

Żaden offtop. Zaprzeczyłem temu, że poradnik pokazuje "zamek na kod PIN" (przez co wprowadzasz potencjalnych widzów w błąd) a więc jak najbardziej go skomentowałem. Co do strony technicznej filmu - ścisz grę, wyłącz muzykę, podgłośnij mikrofon.

Edytowane przez TheReduxPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nala_Alan    7

Na multiplayerze nie jest dokońca przydatne chyba że zacuboidowane. Ale do mapek przeróżnych bardzo ciekawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo jest takich poradników na YT, nawet lepszych od twojego. Jednak wprowadzasz widzów w lekki błąd dając taką nazwę filmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Needpvp    0

Nie wprowadzam nikogo w błąd, powtarzaj czyjeś słowa dalej.

Poradnik TAKIEGO mechanizmu stworzyłem bardzo dawno, jednak powiedziałem w nim wszystko co jest wymagane do zrobienia takiego mechanizmu. Dodam jeszcze że byłem jedną z pierwszych osób które wpadły na pomysł takiego mechanizmu.

Po 2gie Twojego pisze się z dużej, w Twoim przypadku może nie z szacunku (ponieważ uważam wszystkich urodzonych 1999+ za... no cóż mniejsza) ale może lepiej z dobrego wychowania - wypadało by. 

Nazwa PIN bierze się od wyglądu panelu który jest "podobny" do tego z bankomatu ORAZ tego, że ten mechanizm zbudowałem pierwszym razem specjalnie na potrzeby skarbca. Ot filozofia. Macie z tym problem to podetnijcie sobie żyły i połknijcie żyletki. Świat Wam podziękuje. Tyle ode mnie dla tych ludzi z bólem d*py o nazwę poradnika. Wg mnie jest dobra i taka też zostanie.

Edytowane przez Needpvp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
barte77    0

Szczerze nazwa niezbyt dobrana jak inni mówią ale po co się kłócic o pierdółki a co do tematu to za duży troche i będzie się długo robic jak ktoś nie wie jak i będzie korzystał z poradnika i jeszcze jedno lepiej na multi cuboida zrobic i do tego twierdza z dachem i gites

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...