Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Needpvp

Jesień Średniowiecza - budowniczy

Rekomendowane odpowiedzi

Needpvp    0

Witajcie!

Poszukuję osób które dobrze / zaawansowanie budują, najlepiej w stylu średniowiecznym.

Serwer to coś typu Starożytna Kraina, nazywa się Jesień Średniowiecza i potrzebuje budowniczych ;)

Jedyne wymagania to screeny z Twojej budowli (ss musi być oceniony i zatwierdzony przeze mnie)

Na serwerze każdy dostaje dostęp do magazynu i prezent powitalny. Wtedy może budować co mu się żywnie podoba (byle się starać i byle było ładnie ^^ ) 

Każde prace będą oceniane, jeśli dobrze Wam pójdzie, awansujecie na wyższą rangę.

Serwer przygotowujemy pod machinimę.

Można z niego nagrywać co się chce. Co jakiś czas ja oraz Cookie (1k widzów) będziemy nagrywać z niego odcinki z każdym budowniczym.

Nie budujemy tylko budynków, ale też całe lokacje. Z gier, książek, filmów czy też własne.

Jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać ;)

Edytowane przez Needpvp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PKrax    0

Witam !                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Od jakiegoś czasu szukam dobrego serwera creative.Serwera na, którym liczy się umiejetnosc ładnego budowania.Niestety, jestem graczem non-premium i takiego już chyba nie ma :( .Wiec jedyną nadzieją jest zostanie budowniczym na stałe na jakims serwie .Ale do rzeczy... Uwielbiam styl średniowieczny :D . Od tego stylu zacząłem swoją przygodę z budownictwem.Jesli chodzi o inne style to jest średnio :/ Ale tutaj liczy sie wyłącznie średniowieczny , prawda? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...