Squi Craft 0 Napisano 7 Lipiec 2014 Ostatnio do serwera Prison dodaliście quest z diamentowy kilofem, po którego wybraniu i zakończeniu otrzymujemy diamentowy kilof zużyty do połowy. Proponuje aby dodać podobny quest z diamentowym mieczem, wtedy miecze z dobrymi enchantami można by było naprawiać i nie ma potrzeby bawić się tym wszystkim od początku :D. Dziękuje za przeczytanie mojego postu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepek112 25 Napisano 7 Lipiec 2014 Buuuu XD Jeszcze nie postawilem npc z tym a ty mi juz go uzywasz :C jestes nie miły :C Spox coś się zrobi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squi Craft 0 Napisano 7 Lipiec 2014 Dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neksiu 3 Napisano 16 Lipiec 2014 to ten quest u jubilera prawda? skoro z mieczem to dodajcie niewiem, do zabójcy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepek112 25 Napisano 16 Lipiec 2014 Jaki quest u Jubilera? Anewil... Dodałeś coś kiedy mnie nie było? @up Quest Jest dla kazdego lecz nie kazdy moze sie do niego dostac iz stoi na mob arenie Dajesz Diax miecz i dostajesz połowe owego miecza. Jest to ułatwienie dla tych co naprawiaja miecze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neksiu 3 Napisano 16 Lipiec 2014 pepek ten quest Lapis co sie dostaje kilof 5/5/3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepek112 25 Napisano 17 Lipiec 2014 A ten :D No jest koło kopalni Lapisu stoi tam super kobitka ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PablooS 42 Napisano 17 Lipiec 2014 Akurat kobitka jest fajniutka xD <facepalm> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach