Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Witam, wszystkich użytkowników! Mam nadzieję, że moje wypociny przypadną wam do gustu, i będziecie przez nie częściej zaglądać na Minecraft.pl Bardzo mi miło, że będę mógł tworzyć teksty dla największego polskiego portalu o Minecra..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Witam, wszystkich użytkowników! Mam nadzieję, że moje wypociny przypadną wam do gustu, i będziecie przez nie częściej zaglądać na Minecraft.pl Bardzo mi miło, że będę mógł tworzyć teksty dla największego polskiego portalu o Minecra..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Steve

[Minecraft.PL] Siarczek zawitał na Minecraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Steve    41

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Witam, wszystkich użytkowników! Mam nadzieję, że moje wypociny przypadną wam do gustu, i będziecie przez nie częściej zaglądać na Minecraft.pl Bardzo mi miło, że będę mógł tworzyć teksty dla największego polskiego portalu o Minecrafcie!

Może kilka słów o Siarczku:

Zawód student, fan gier komputerowych,  prawdziwy twardziel, lubi porządek, minecrafta. Wielki fan piłki nożnej, FC BARCELONA! Miłosnik motoryzacji, uwielbia motory. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...