pepek112 25 Napisano 2 Lipiec 2014 Tak moi drodzy. Wyjezdzam do Darłowa na festyn militaryjny :D Niebędzie mnie do niedzieli napewno. Potem moze wpadne na kilka dni i wyjezdzam do roboty za granice. Czy bede miec kompa w Angli to się dowiem na miejscu. Tak wiec kilka rzeczy. 1. Wkurzajcie Anewila tak mocno jak tylko potraficie. Ja niestety nie bede mógł a ktos musi go wkurzać :D 2. Nie rozwalcie serwera do tego czasu, bo Rabus bedzie zly. 3. Dobrze się bawcie na serwerze :D Droga administracjo. Eventy wlaczacie poprzez /q toggle. Id do questow macie pod /q list. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MaciusSliczny Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Żegnaj! Będziemy tęsknić nasz przyjacielu! Życie bez Ciebie nie będzie miało sensu! Ale gdy będziesz, tam daleko.. pamiętaj o nas i wspominaj dobre chwile z nami! Już tęsknimy, użytkownicy forum. Edytowane 2 Lipiec 2014 przez MaciusSliczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CapsLock007 1 Napisano 3 Lipiec 2014 Żegnaj pepku, baw się tam dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PablooS 42 Napisano 3 Lipiec 2014 Żegnaj! Będziemy tęsknić nasz przyjacielu! Życie bez Ciebie nie będzie miało sensu! Ale gdy będziesz, tam daleko.. pamiętaj o nas i wspominaj dobre chwile z nami! Już tęsknimy, użytkownicy forum. Coraz bardziej sądze, że jesteś zwykłym trollem i coraz bardziej nie wierzę, że ty mogłeś być H@ (twoje zachowanie na serwerze + ten post). @Topic. Pepku żegnaj i mam nadzieję na twój szybki powrót :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anewil 30 Napisano 3 Lipiec 2014 Przywieź to moje 20zl co w zakładzie przegrałeś . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach