Michau 2 Napisano 30 Czerwiec 2014 Witam, Na wstępie mówię że nie znalazłem działu, w którym mógłbym coś sprzedać, czytając regulamin nie zobaczyłem, że jest zakaz sprzedawania czegoś, co nie jest nielegalnym oprogramowaniem. Sprzedam kod na 30 dniowy serwer typu "wooden" oferty hostingu CraftServe.pl: - 10 slotów - 153mb/slot - Łatwy do obsługi panel - ItemShop, mapa serwera na stronie i inne dodatki - Domena adres.csrv.pl Wartość serwera na 30 dni to 25zł, ja sprzedaję go za 10zł PaySafeCardem(Wykorzystam jakieś 8,50). Kontakt: Napisz na skype: Nalesniarski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek 26 Napisano 30 Czerwiec 2014 Hmmm, zalatuje Fakiem :> Moze kupie przekonamy sie ile w tym jest prawdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michau 2 Napisano 30 Czerwiec 2014 Prawdy jest 100%, ofertę możesz zobaczyć na www.CraftServe.pl/oferta Kod sprzedaję, bo dostałem a nie jest mi potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 30 Czerwiec 2014 CraftSzajs? Nie, dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michau 2 Napisano 30 Czerwiec 2014 CraftSzajs? Nie, dziękuję. Dlaczego niby szajs? Miałem tam serwer, nie było z niczym problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skur3byk 17 Napisano 30 Czerwiec 2014 a może powiesz gdzie się ten kod aktywuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michau 2 Napisano 30 Czerwiec 2014 (edytowane) Kod aktywuje się poprzez stworzenie serwera, kliknięcie w guzik "płatności", kliknięcie "kody" i wpisanie kodu. Jeszcze ktoś coś? Nikt nie kupuje? :C Edytowane 30 Czerwiec 2014 przez Michau Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubgross 1 Napisano 1 Lipiec 2014 10 slotów? Chyba żartujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PhilipNlol 3 Napisano 3 Lipiec 2014 1. Do kiedy ważny kod 2. Można paypalem zapłacić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach