Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Tilli

Rekrutacja na budowniczego [budynki i ozdoby]

Rekomendowane odpowiedzi

Tilli    18

Wymagania:

-kreatywność,
-wiek 18+,

-zdrowe podejście do gry,
-poczucie humoru,
-umiejętność budowania w stylach: średniowieczny/fantasy/steampunk,

-pozytywna opinia u każdego z członków ekipy,

-minimum tydzień aktywnej gry na serwerze.

Podanie:

-napisz coś o sobie:

-umiejętność obsługi programów do budowania:
-screeny swoich budowli:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Grzybuch69    0

COŚ O SOBIE: Nazywam się Filip, Mieszkam w Szczecinku, Uwielbiam robić "Średniowieczne" budowle, mam dużo

pomysłów na różne ruiny, zamki, i inne budowle. Staram się budować najlepiej jak

tylko mogę, na paru innych serwerach byłem Rekrutowany na Budowniczego.

umiejętność obsługi programów do budowania: Bardzo dobrze obsługuje programy jak i pluginy

dobudowania, Programy Między innymi: 

"Minecraft Structure Planner",

Pluginy: "World Edit"...

Screeny:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Pozdrawiam całą Administrację :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość JeffBlackPL   
Gość JeffBlackPL

Witam nadrzeczną administracje nazywam się Michał, mieszkam w Budzyniu. Jestem osobą kreatywną z długą historią na serwerze Buduję praktycznie w wszystkich stylach więc jest co wybierać. Moje pracę oddają moją osobowość czyli pracowitość dodam tylko że budowałem na kilku innych serwerach , na paru innych serwerach byłem rekrutowany na budowniczego.

Screeny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fluxim    0

Czesć. Tu Fluxim. Czytając moje podanie zauważysz że nie działa mi mała litera "Ś". Spełniam wszystkie wymagania, oprócz wieku.

-wiek: 16 (Wiem, że wymagane jest 18 lat, ale myslę że 18 lat to jest lekka przesada. Proszę o wyrozumiałosć)

-napisz coś o sobie: Mam na imię Kacper i mieszkam w Norwegii. Lubię zapiekanki z serem (zapiekane razem z szynką i posypane tymiankiem, Mmm.) i strzelam w klubie z broni długiej kalibru 5,6 milimetra (KBKS). Większosć swojego czasu poswięcam budowaniu w Minecraft, lecz też gram na serwerach freebuild. Bardzo lubię oglądać Madnes64 (

) ponieważ bardzo ładnie buduje i wszystko dokładnie opisuje i tłumaczy. Uwielbiam też rysować, i z tego powodu chodzę do szkoły plastycznej.

-umiejętność obsługi programów do budowania: Średnia. Umiem obsługiwać się WorldEditem i MCEditem. Miałem też do czynienia z Voxel Sniperem.

-screeny swoich budowli:

(Dużo screenów, nie?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...