xXkuba22Xx 0 Napisano 29 Czerwiec 2014 (edytowane) Grałem sobie normalinie singleplayer (zwykle gram na trybie pokojowym) chiałem sobie zapolować na potwory ale na łatwym żadnych nie było, taksomo na normalnym i trudnym. W Netherze też nie spawnowały się żadne moby agresywne. Jeśli ktoś wie co może być tego przyczyną niech pisze. To dla mnie ważne nie znajde portalu do Kresu bez pereł endermana. Dodam jeszcze że to tylko na jednym świecie tak się dzieje. Edytowane 29 Czerwiec 2014 przez xXkuba22Xx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lajter 0 Napisano 29 Czerwiec 2014 Czasami tak jest, po prostu zresetuj mapę, to chyba będzie najlepsze rozwiązanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xXkuba22Xx 0 Napisano 30 Czerwiec 2014 A jak zresetować mapę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VortaL 0 Napisano 3 Lipiec 2014 Jak nie masz nic na świecie itp. to zrób nowy świat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xXkuba22Xx 0 Napisano 3 Lipiec 2014 (edytowane) Ja mam wszystko na świecie, tylko potwory mi się nie spawnują. Edytowane 3 Lipiec 2014 przez xXkuba22Xx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radyjko 176 Napisano 3 Lipiec 2014 Czy "wszystko" oznacza budynki nad którymi pracowałeś, czy raczej itemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matuselo320 0 Napisano 22 Lipiec 2014 Jaką masz wersje minecraft? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Linkus000 0 Napisano 24 Lipiec 2014 Możesz skopiować budynki z itemami za pomocą SPC do nowego świata, na którym będziesz miał potwory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nala_Alan 7 Napisano 25 Lipiec 2014 Hm Najlepiej będzie jak zrobisz nowy świat, bo mozliwe ze ten jest zbugowany :__: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariella 55 Napisano 11 Sierpień 2014 Naturalnie brak wrogich mobów ma miejsce jedynie na grzybowej wyspie, ponieważ moby nie spawnują się na grzybni. Moim zdaniem, zwyczajnie zbugował Ci się świat. Jedyne wyjście to zrobienie nowego. U mnie znów występuje inny bug - "kwadratowe", ucięte biomy... Eh. Tak niestety bywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach