Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Hawai.

Zeppelin Mod - Obiekty

Pytanie

Hawai.    0

Witam. Mam pytanie co do Zeppelin Mod. Długo się zastanawiałem czy zainstalować jakieś mody czy coś no i zdecydowałem się, że tego zainstaluje. Stworzyłem statek, coś w stylu kontenerowca. Gdy chciałem nim popływać: Za dużo obiektów. Niby dopuszczane jest coś koło 1024 czy jakoś tak. Nie da się nic zrobić by było dopuszczane więcej? Może jest inny taki mod, który dopuszcza więcej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Hawai.    0

Mój problem jest taki, że ja nawet nie mam 1024 klocki, a i tak mi piszę że za dużo.

Yyy.. Bo może twój "projekt" styka się z ziemią lub jakąś ścianą. Musisz go zbudować tak by niczego nie dotykał (tylko te elementy, które mają być w twojej konstrukcji mają się ze sobą stykać).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Nie właśnie się nie styka

Nie masz w okolicy jakiejś kładki żeby na ten pojazd wchodzić?

ontop: Możesz bawić się z dekompilacją plików .class moda jeśli nie ma żadnego .properties dla niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
griszagen    1

Po co kombinować - przecież w pierwszym poście jest:

Configuration

The configuration file can be found in your minecraft folder under /config/mod_Zeppelin.cfg. If it does not exist it will be created at runtime. These configuration settings are currently implemented, along with their defaults:

zeppelin.max_craft_size = 1024

This is the maximum size the controller will attempt to detect. LARGE VALUES WILL FREEZE - YOU HAVE BEEN WARNED

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...