Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
_PlayerGame_

Pieniądze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z tej strony _PlayerGame_. Mam pewien problem z pieniędzmi ponieważ gdy przesłałem 10.900$ Graczowi PotQ, pisał mi że ich nie dostał. Ja straciłem z konta a on pisał że ich nie ma... Było to dla mnie dziwne. Czy to błąd serwera, czy może kłamstwo od strony gracza. Bardzo mi zależy na tej gotówce.  Prosze o najszybszy kontakt. Może można sprawdzić coś w konsoli. Ja się w takich sprawach nie oriętuje. Zapomniałem o skreenie :/. Uciekł mi i nie zdążyłem zrobić zdj.
C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szymon300    2

Bylem świadkiem w tej sytuacji. Playergame chcial kupic okolo godz 17 enchanting table za 11k. Wplacil pieniadze jednak stolu nie dostal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anewil    30

Z logów wynika że PotQ dostał kase, widziałem jak pisał że niby "sprawdził że mu nie doszło", jednak tego wcale nie zrobił, więc poprostu Cię oszukał i okradł. W najbliższym czasie gdy go spotam na serwerze postaram się aby oddał Tobie kasę lub enchanting table.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PablooS    42

Ten gracz od początku oszukuje graczy. Co prawda mnie oszukał tylko na 100$ (miał sprzedać mi 10 stacków cobbla, a dał 9) i jak jeszcze grał Mix to mu ukradł dobre jak na tamte czasy topory. Przy tym wtedy byłem i widziałem, że je ma.

Radzę po prostu z nim nie handlować bo to już recydywa z jego strony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...