_PlayerGame_ 0 Napisano 25 Czerwiec 2014 Witam z tej strony _PlayerGame_. Mam pewien problem z pieniędzmi ponieważ gdy przesłałem 10.900$ Graczowi PotQ, pisał mi że ich nie dostał. Ja straciłem z konta a on pisał że ich nie ma... Było to dla mnie dziwne. Czy to błąd serwera, czy może kłamstwo od strony gracza. Bardzo mi zależy na tej gotówce. Prosze o najszybszy kontakt. Może można sprawdzić coś w konsoli. Ja się w takich sprawach nie oriętuje. Zapomniałem o skreenie :/. Uciekł mi i nie zdążyłem zrobić zdj. C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon300 2 Napisano 25 Czerwiec 2014 Bylem świadkiem w tej sytuacji. Playergame chcial kupic okolo godz 17 enchanting table za 11k. Wplacil pieniadze jednak stolu nie dostal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anewil 30 Napisano 25 Czerwiec 2014 Z logów wynika że PotQ dostał kase, widziałem jak pisał że niby "sprawdził że mu nie doszło", jednak tego wcale nie zrobił, więc poprostu Cię oszukał i okradł. W najbliższym czasie gdy go spotam na serwerze postaram się aby oddał Tobie kasę lub enchanting table. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_PlayerGame_ 0 Napisano 25 Czerwiec 2014 Dowiedziałem się jednego. Że nie nalezy ufać PotQ. Jesli faktycznie odda mi $$$ Będe wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PablooS 42 Napisano 26 Czerwiec 2014 Ten gracz od początku oszukuje graczy. Co prawda mnie oszukał tylko na 100$ (miał sprzedać mi 10 stacków cobbla, a dał 9) i jak jeszcze grał Mix to mu ukradł dobre jak na tamte czasy topory. Przy tym wtedy byłem i widziałem, że je ma. Radzę po prostu z nim nie handlować bo to już recydywa z jego strony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach