Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Adik3d

Adik3d [Odrzucone]

Rekomendowane odpowiedzi

Adik3d    0

nick : Adik3d

profesja : Górnik

Historyjka :

Słucham? Pytałeś kim jestem? Wybacz me zamyślenie, lecz właśnie wspominałem czasy mojego przybycia do królestwa,a było to tak: " Gdy byłem dojrzewający młodzieńcem napadli na moją rodzinę gdy ja byłem ścinać drzewa w pobliskim lesie. Gdy wróciłem zobaczyłem dym nad domostwem... Wiedziałem,że stało się coś złego zbliżyłem się tylko i zobaczyłem... <łza w oku> a raczej już nic nie widziałem... Wziąłem to co miałem: żelazny topór, który wisi u mnie w domu jako pamiątka. Odszedłem i ruszyłem w świat szukając pracy. Nadarzyła się nie bywała okazja po 2 nocach spędzonych na łąkach. Może nie wyglądałem już tak porządnie jak dziś, ale ktoś podszedł do mnie czy nie pomogę mu wyciągnąć jego wozu z narzędziami bo utknął w szczelinie. Bez wahania zgodziłem się, lecz w zamian poprosiłem o posiłek. Udało się wyciągnąć wóz pełen łopat i kilofów, a mężczyzna w podziwie mej siły zaproponował mi pracę. Wspomniał o kopalni w królestwie Regnum, która jest w rozbudowie i szukają tam właśnie młodych,silnych i wytrwałych.

Wtedy zaczęła się moja przygoda tutaj w kopalni. Praca była ciężka, lecz nie miałem nic innego do wyboru i kopałem. Na początku łopatą, potem kilofem, a teraz gdy potrzeba potrafię i wysadzić bloki skalne. Jednak i to miało swą cenę jak widzisz, a raczej nie widzisz mojej twarzy,która widziała wybuch dziwnego stwora z bliska... Kopania jest miejscem gdzie przebywam, tylko od czasu do czasu przychodzę na powierzchnię delektować się smakiem tutejszego speciału.

- Barmanie polej nam jeszcze po jednym,a później wracam. Wracam do kopani, mego domu.

Skin :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PieCZu   
Gość PieCZu

Dla mnie bomba !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11

Historia, no... może być.

Ale mało ma do historii serwera.

Czasami jakieś rzeczy do poprawki (błędy ort.)

I 1 rzeczą, którą na pewno musisz zmienić to skin. To musi byc skin sredniowieczny ! Pamietaj !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...