Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Nieezgodna<3

Umiejętność - Enchant

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy tylko zobaczyłam cene tej umiejętności odrazu poleciałam z tym tutaj. Wiem Anewil że napisałeś że już tak zostanie ale 20k to bardzo duża suma dla gracza, a zwłaszcza początkującego. Bardzo lubię ten serwer ale przez te zmiany (ceny złota i innych surowców, enchant) bardzo trudno osiągnąć wyższą rangę. 3-5k to rozumiem ale to jest prawie 1/4 ceny rangi Zabójcy na którą zbieram. Z tego powodu nie przestanę grać lecz znam historię innego serwera też prisona oficjalnie teraz to FB, administratorzy tak utrudnili graczom grę, że serwer miał 100 slotów a przychodziło 3 osoby w ciągu dnia, może nawet mniej. Proszę abyście obniżyli cenę, już w tej chwili gracze są niezadowoleni. Piszą że tylko bogacze mogą mieć enchant itp. 20k to ja zbierałam 2 dni jak nie więcej mając górnika. A co by było gdybym kopała zwykłym kamiennym kilofem bez enchantu ? xD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anewil    30
Enchant daje sporo wiec dlatego jest taki drogi Zawsze mozesz placic graczom za zenchantowanie przedmiotu. Teraz ceny nie zmienie bo bylo by to niesprawiedliwe w stosunku do graczy którzy to kupili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enchant daje sporo wiec dlatego jest taki drogi Zawsze mozesz placic graczom za zenchantowanie przedmiotu. Teraz ceny nie zmienie bo bylo by to niesprawiedliwe w stosunku do graczy którzy to kupili.

Ale ceny farm i celi dało się zmienić z 3k na 1,5k ? Może dla mnie teraz 1,5k to nic, ale wczesniej to za to rangę mogłam mieć wyższą *_*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PablooS    42

Ale ceny farm i celi dało się zmienić z 3k na 1,5k ? Może dla mnie teraz 1,5k to nic, ale wczesniej to za to rangę mogłam mieć wyższą *_*

Ale pamiętaj, że wtedy to był początek serwera i gracze którzy mieli już cele to były jednostki, a enchant kupiło dziesiątki graczy (też nie dużo, ale jednak).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...