Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Szymon300

Nowe, lepsze ceny !

Rekomendowane odpowiedzi

Szymon300    2

Chciałbym zaproponować szanownej administracji nowe ceny itemów w sklepie, ponieważ aktualnie są one, że tak powiem do d*py. Po co np awansować na złotnika, gdy żelazo jest warte tyle samo co złoto ? Ktoś powie dla prestiżu, jednak to nie zrekompensuje tego, że, gdy awansujemy, płacimy coraz więcej, a coraz mniej zarabiamy. Postanowiłem więc podać nowe ceny które wcale nie są zawyżone, aby gracze mieli łatwiej lecz bardziej "zbalansowane". :

Żelazo - 3,5$

Złoto - 4$

Lapis - 2$

Redstone - 2,5$

Emerald - 4,5$

Ziemia - 3$

Piasek - 3,5$

Glina - 4$

Wprowadziłbym także nowe przedmioty:

Szkło - 4$

Sandstone - 14$

Cegła - 5$

Mam nadzieję że moje podanie odnośnie zmiany cen zostanie pozytywnie rozpatrzone zarówno u administratorów servera jak i u zwykłych graczy.

Pozdrawiam:

Szymon300

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram. Żelazo ma kosztować tyle samo ile złoto? Te 52k to duża suma, przynajmniej dla gracza. Nie opłaca się kupować Złotnika ale niestety nie da się ominąć żadnej z rang. Ceny innych surowców też powinny wzrosnąc, przecież Im wyższa ranga tym więcej trzeba $ na następną. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PablooS    42

Jeśli chodzi o żelazo i złoto, to niefajnie że mają jedną cenę i lepiej byłoby zmienić to złoto na 4$ :)

A z nowych bloków to fajnie by było gdyby powstały w sklepie:

Blok węgla - 18$

Opcjonalnie:

Blok złota - Jeśli złoto po 4$ to 36$, a jeśli po 3$ to 27$

Blok żelaza - 27$

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AMLAR    0

Jeśli chodzi o żelazo i złoto, to niefajnie że mają jedną cenę i lepiej byłoby zmienić to złoto na 4$ :)

A z nowych bloków to fajnie by było gdyby powstały w sklepie:

Blok węgla - 18$

Opcjonalnie:

Blok złota - Jeśli złoto po 4$ to 36$, a jeśli po 3$ to 27$

Blok żelaza - 27$

co do bloków dobry pomysł ja bym ich zrobił na osobnym straganie same bloki z wykupieniem umiejetnosci sprzedaży na nie  dostepu do nich za 5k 

a kolejny stragan to bym zrobil np z szkłem cegłą i innymi itemami ale np był by aktywny dwa razy w tygodniu w losowej poże na 5h oczywiscie ceny atrakcyjniejsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...