Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Vaolin

Lagi po dodaniu Logistics Pipe Mod i Thaumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Vaolin    0

Chciałbym dodać te mody do swojej paczki ale gdy to zrobię od razu wszystko zaczyna się lagować tak że nie da się praktycznie grać bo co 5 sekund lag da się to jakoś ogarnąć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vaolin    0

tak oba lagują, bez nich działa nieważne czy pojedynczo czy razem; ustawienia graficzne nie mają tutaj nic do rzeczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vaolin    0

dobra na thaumcrafcie mi już nie zależy ale Logistics Pipe musi mi działać.... mam wersje LogisticsPipes-MC1.6.4-0.7.4.dev.249 i nie bardzo znalazłem inne wersje moda pod 1.6.4 może ktoś dysponuje innym rodzzajem pod tego MC i to rozwiąże problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
timecage    0

Wyjaśnienia są pewnie dwa: 1. ten mod gryzie się z którymś innym, na co niewiele poradzisz - chyba, że będziesz robił test, dodając po jednym; 2. mod zmienia któreś z istniejących tub, powodując wytworzenie dużej ilości entity albo jakiegoś błędu, który generuję masę obliczeń.

Może spróbuj usunąć wszystkie, istniejące w świecie tuby buildcraftowe i inne, i wtedy dodaj mod? Czy w świecie stworzonym od zera też masz te lagi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
McKoxusPL    0

Na nowo twórz paczki i sprawdzaj które mody do siebie nie pasują albo na necie poszukaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Latrox17    0

Spróboj wgrac osobno je, albo moze masz zle ustawienia i pożera ci pamiec. Nie wiem dokladnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...