Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KondziouPL

[Budowniczy][Fabulator] Futurystyczny server minecraft.

Rekomendowane odpowiedzi

KondziouPL    0

1387145710-U950853.png

Futurystyczny server - Norxill

• Nazwa i opis projektu/serwera: Zamierzam stworzyć server minecraft w futurystycznym świecie osadzonym w galaktyce Norxill. Trudno opisać typ tego servera ale chciałbym połączyć w nim RPG, PVP oraz troche Wojny Gildii, co może zabrzmieć trochę absurdalnie. Jeśli narazie nie zachęca Cię opis - przeczytaj wstępny zarys wędrówki gracza po serverze! (w spoilerze) [spoiler]Gracz wkroczy w realia człowieka wyhodowanego w zaawansowanym technologicznie laboratorium umiejscowionym na jednej z planet pierwszego sektora galaktyki Norxill. Pierwszą rzeczą, którą zobaczy będzie kapsuła, z której właśnie wyszedł, a dalej naukowcy, którzy rozpoczną konwersację. To właśnie wtedy potencjalny gracz dostanie wstępną dawkę informacji o serwerze i wyruszy w podróż oprowadzającą po głównej, a zarazem jedynej niezależnej planecie w tej galaktyce - Antares. Podczas zwiedzania będzie musiał wybrać rasę, która zadecyduje o jego późniejszych losach. Następnie wejdzie do kapsuły teleportującej i jednocześnie pożegna się już z naukowcami. Teraz, zależnie od rasy którą wybrał, znajdzie się w stacji kosmicznej znajdującej się na środku jednego z sektorów. Tutaj może albo rozpocząć pierwsze questy, albo udać się do swojego statku kosmicznego lewitującego nad powierzchnią jednej z planet. Dalsze jego losy są w pełni zależne od niego oraz ludzi wraz z nim grających. To oni zadecydują, kto zostanie pierwszym konsulem ich sektora i jaką politykę przyjmą. W przestrzeni kosmicznej jest jeszcze wiele niezamieszkałych planet i każda rasa chce je zagarnąć dla siebie. Żeby to umożliwić na serverze co jakiś czas urządzane będą bitwy o te planety. Każda z nich będzie uprzednio specjalnie przygotowana i na każdej będą panowały inne warunki. Gracz znajdzie tam również budowle lub ich szczątki nadające klimatu i urozmaicające grę.[/spoiler]

• Oczekuję: Szukam budowniczych, którzy pomogliby mi zbudować ten server oraz fabulatorów, których zadaniem byłoby na podstawie moich ogólnych zarysów opracować fabułę oraz przygotować questy na serverze. Bardzo mile widziane byłoby gdyby fabulator i budowniczy był jedną osobą. Bo którz lepiej przygotuje mape jak nie quester? :) Oprócz tego zarówno od budowniczego jak i fabulatora wymagam dużej wyobraźni i kreatywności, sprawnego mikrofonu wraz z TS3 i skypem, wieku 14+, poczucia humoru :) i ogólnego pojęcia o architekturze futurystycznej w kosmosie. A od budowniczego ponad to umiejętności budowania w tym stylu.

• Oferuję: Oczywiście dobrą zabawę, miłą atmosfere i kupe śmiechu. Nie chodzi o to, żebyś robił to dla zysku, lecz dla własnej przyjemności i satysfakcji z tego co sam sklecisz i wymyślisz.  Oraz dalszą współpracę po otworzeniu servera.

• O mnie: Jestem Konrad i mam już zaiste sporo lat :) Serverami zajmuję się jeszcze od Bety, robię to dla przyjemności i własnej, wewnętrznej satysfakcji. Lubię sprawiać ludziom radość, tym co sam zrobię. Gram też w Squosha i uwielbiam jeździć na komputerze :)

• Kontakt: Skype - k-bos2000 (Kryniowesegryderiusz), PW na forum lub wiadomosc pod tym tematem.

Status: Aktualne

Serdecznie zapraszam do udzialu ;D

Edytowane przez KondziouPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Minecraft.pl Server Banner
NSenten2000    13

Imie:Daniel

Nick:NSenten

Doświadczenie z minecraft:2-3 lata

Umiejętności:Budownictwo,Kreatywność

Ranga o którą się ubiegam:Questo-twórca :) (lecz jeśli będzie trzeba budowniczym tez mogę być).

Fabuła:Umiał bym ją stworzyć praktycznie od podstaw.

Questy:Umiał bym wymyślić wystarczającą ilośc questów oto przykładowy.

Labolatorium Xeonea opanowały kosmiczne potwory zbudowane z cytoplazmy.Uważaj na nie są niepozorne ,lecz niebezpieczne.(Owymi potworami będą Slime.

TS3:Posiadam

Stan Mikrofonu:Sprawny

O mnie:Lubię budować w minecraft ,oraz wymyślać własne wydarzenia które będą miały za sobą ciąg(Czyli układać fabułę)Najbardziej lubię gry RPG i tworzyć fabułę która dzieje się w średniowieczu ale z kosmosem też sobię poradze :) (mam taką nadzieje)

Zinteresowania:Budowa,Język Polski,pisarstwo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...