Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
eorsgra

TXT do kopania.

Rekomendowane odpowiedzi

eorsgra    0

Witam wszystkich poszukuje txt z destroy stage czyli takie coś jak się rozwala klocka to jest taki pasek na przykład ze on się zapełnia. Ostatnio widziałem u jakiegoś yotubera ale zapomniałem jakiego. Może wy widzieliście coś takiego a jak nie to może ktoś by mi mógł np wykonać takie coś? Chodziło by mi o pasek lub takie kręcące się kółko zapełniające jak się rozwala klocki :D.       Z góry dzięki.

Edytowane przez eorsgra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NSenten2000    13

Jeśli widziałeś to jakiś czas temu na youtube to radzę ci przejrzeć historię przeglądania.Jeśli masz Google Chrome to nacisnij crlt+h i znajdź filmik a następnie daj tutaj link do niego być morze ktoś rozpozna ten mod bo twoja wypowiedź jest nie jasna nie rozumiem do końca o co ci chodzi.

NSenten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
radyjko    176

Nie jestem pewien czy o to ci chodziło (a nawet jestem pewien, że nie o to ci chodziło) ale...

[attachment=1851:pasek_wydobycia.zip]

Każdy "przeskok" paska to ok 10% wydobycia

Zrobiłem to przed chwilą i jestem zaskoczony efektem wizualnym :D

Edytowane przez radyjko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
radyjko    176
jeżeli chodzi o "kółko" to się tak nie da. Zaś bloki w PE mają taką samą animacje niszczenia jak w PC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez TOMY
      Szukam Texture Packa do pvp który jest ukazany na tym filmie: 

• Przez piotrovvsky01
      Witam!
      Mam pewien problem otóż gram sobie na blazingpacku na wersji 1.8.8 ( jest to paczka antycheat ). Przerzucam txt do folderu resourcepacks. Zamykam folder. Odpalam minecraft i nie mam tego txt w grze... Pomoże ktos? 
    • Przez xSnax
      Siemanko, poszukuje TXT który jest na filmiku a szczególnie chodzi mi o ten kursor, jeśli by ktoś znał inny TXT a z takim samym kursorem to podajcie, bo mi głównie o niego chodzi :)

LInk:
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      Najlepszy moment na którym widać dokładnie kursor jest to 12:03
    • Przez xSnax
      Siemanko, czy powie mi ktoś jak zmienić czcionke w MC ? już spróbowałem podmienić czcionke z jednego TXT do drugiego podmieniając tylko foldery "font" ale gdy chce załadować TXT to zawiesza MC i nie wczytuje wczcionki o co może chodzić ?? :)
    • Przez Obsifire
      Hellfire

Role Play Survival PvP

40

5.9.62.9:22063

Tak

Nie

Obsidian_Black i elPresidente

Uwaga! Serwer wymaga texture packa, który ściąga się po wejściu na serwer. Serwer posiada item shop: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Dodaj nową pozycję...