Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dragonix

Mam do oddania Giftcode do Minecrafta!

Rekomendowane odpowiedzi

Dragonix    0
Witajcie :P Sorka, że tak zakładam konto i od razu piszę posta, ale mam do oddania Giftcode do Minecrafta. Giftcode jest nowy, jeszcze nie używany. :) Dostałem go na urodziny od rodziców, a nie przepadam zbytnio za Minecraftem, stąd uznałem, że dobrze będzie oddać ten kod komuś za drobną przysługę. Nie wiem, ile kosztuje konto Premium, więc mogę negocjować cenę. Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam na Priv. Edytowane przez Dragonix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Hm, a próbowałeś w niego chociaż grać? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Na non-premium owszem :)

No jak uważasz - ja bym sobie zostawił chociażby ze względu na fakt, że posiadasz teraz najpopularniejszą grę na świecie (no, drugą, po smisach)

Powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
IceShadow4    13
Giftcode kosztuje 20 € czyli jakies 80< zł . Rabus minecraft jest popularniejszy od sims... bo jeszcze non-premium :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

Giftcode kosztuje 20 € czyli jakies 80< zł . Rabus minecraft jest popularniejszy od sims... bo jeszcze non-premium :)

no właśnie nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krzycho001    1 037

Rabus wiesz, z grami jest zasadniczo raczej jak samochodami, nie dziełami sztuki. Mają tendencje do spadku wartości a nie wzrostu z czasem. Jeżeli już gość miał by zarobić na tym jako na rarytasie to nie w perspektywie paru miesięcy/lat ale pokolenia ;] 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
IceShadow4    13

no właśnie nie :)

a dlaczego nie :D Nie mówie o ilosci sprzedanych kopii ,a o popularnosci :D Obecnie chyba każdy wie co to jest minecraft :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

a dlaczego nie :D Nie mówie o ilosci sprzedanych kopii ,a o popularnosci :D Obecnie chyba każdy wie co to jest minecraft :)

Przeczytaj to jeszcze raz to co napisałeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Vergio    0
Heh chciałbym ale pewnie już za późno :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez k-kibolowski kibol
      Witam wszystkich forumowiczów  Chciałbym wam przedstawić pewną aplikacje na androida dzięki której możecie zarabiać pieniądze i doładowywać na steam/paypala/LoL'a/Google Play/Xbox GiftCard /PSN/ GiftCard/ Itunes/ I Minecraft Giftcode  Jedynie co trzeba zrobić to trzeba ściągnąć aplikację na androida o nazwie ,,whaff'' i ściągać/testować programy / gry.
      Zeby nie było łatwo dostajemy niewielkie ilości, po kilka centów. Gdy ściągniemy aplikacje musimy się zalogować przez fb. Gdy logujemy się wyskakuje nam miejsce z polem do którego wpisujemy podany niżej kod, dzięki któremu dostaniecie od 30 centów do 2 euro
      Aplikacje pobieracie z sklepu play

kod to C072328 
    • Przez kwadratowazjawa
      tak jak w temacie nie wiem co to giftcode nie chodzi mi o tlumaczenie ale dokladnie co to jest
  • Dodaj nową pozycję...