Woozie 258 Napisano 7 Czerwiec 2014 W związku z brakiem akceptacji aktualnie obowiązującego na forum regulaminu proszę o usunięcie mojego konta w trybie natychmiastowym. Pozdrawiam, Woozie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 7 Czerwiec 2014 Tobie nie usunę :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 7 Czerwiec 2014 Tobie nie usunę :/ ...z powodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 7 Czerwiec 2014 (edytowane) Jestes najwiekszym przyjacielem tej sieci wiec czemu mialby to robic? :D @down ojej :D Edytowane 7 Czerwiec 2014 przez matejss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 7 Czerwiec 2014 Jestes najwiekszym przyjacielem tej sieci wiec czemu mialby to robic? :D Na podstawie Ustawy o ochronie danych osobowych, art. 32. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 8 Czerwiec 2014 Woozi woozi, z tej sieci wychodzi się tylko w jeden sposób. Nogami do przodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 8 Czerwiec 2014 Przynajmniej nikt mi już warna nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 8 Czerwiec 2014 Na podstawie Ustawy o ochronie danych osobowych, art. 32.Jakie dane osobowe? Nick? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PablooS 42 Napisano 9 Czerwiec 2014 O e-mail chodzi. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 9 Czerwiec 2014 O e-mail chodzi. :/ Póki użyty przez Wooziego na forum adres mailowy nie posiada w sobie ani imienia ani nazwiska, to nie jest on daną osobową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumji 46 Napisano 10 Czerwiec 2014 Nie usuwaj! Daj je mi! ja je chcę :) tylko maila zmień a ja będę je prowadzić lepiej niż swoje:) kurde... ale jak mam prowadzić jako Woozie... to oznacza, że muszę mieć permisje do banowania wszystkich i bycia złym człowiekiem:) Kuba i tak Cię pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach