Kamill 40 Napisano 19 Czerwiec 2014 Informacje? Już piszę :P. Rabusiów napisał że ma czas w następnym tygodniu. Pozostaje nam już tylko wierzyć Rabusowi. Myślę, że możemy się spodziewać serwera w następnym tygodniu. Pozdrawiam, Kamill. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 20 Czerwiec 2014 Mam nadzieję, że jak wrócę z Barcelony, to serw będzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahe 17 Napisano 20 Czerwiec 2014 Oczywiście, że go nie będzie, ostatnio (czyt. kilka tygodni temu) za często wchodził na forum i teraz musi to nadrobić. Strzelam, że zobaczymy go za miesiąc - powie, że wszystko jest prawie gotowe i być może na Boże Narodzenie serwer zostanie otwarty :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 21 Czerwiec 2014 Serwer jest ogarniany przez nowe adminki, z tego co widzę to nawet stoi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 21 Czerwiec 2014 Tylko jakby ktoś na nim był... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahe 17 Napisano 23 Czerwiec 2014 Serwer jest ogarniany przez nowe adminki, z tego co widzę to nawet stoi ;) Po trzech tygodniach włączenie serwera to rzeczywiście sukces, jeszcze niech nowe adminki z miesiąc popracują i będzie ok. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 23 Czerwiec 2014 Można by chociaż dać jakąś budowlankę jak na początku nowej edycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek 26 Napisano 24 Czerwiec 2014 Zeszła edycja to była PORAŻKA teraz muszą naprawdę popracować, żeby nie było tak ja wcześniej (max 7 graczy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach