Rabus 3 Napisano 31 Maj 2014 Witajcie drodzy gracze FB :) Postanowiliśmy przekazac serwer w lepsze ręce, co się tylko potwierdziło dzisiaj po tym jak osoba z ekipy FB w nocy zespawnowała smoka (figosław), zaś druga postanowiła ustawić automatyczne zabijanie graczy. Obydwie osoby zostały odsunięte od administracji serwerem, prawdopodobnie do tej funkcji wrócę ja + dwie dziewczyny z ekipy bukkit.pl Miejmy nadzieję że ta decyzja uzdrowi sytuację w sieci. Koniec ogłoszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skur3byk 17 Napisano 31 Maj 2014 Życzę powodzenia! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahe 17 Napisano 1 Czerwiec 2014 (edytowane) Może to coś zmieni, jeśli tylko będziesz częściej wchodzić. Edytowane 1 Czerwiec 2014 przez Sahe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 40 Napisano 1 Czerwiec 2014 (edytowane) Dla tych co nie wiedzą, do ekipy do chodzę ja, (Moderator) oraz prawdopodobnie Ci którzy wcześniej napisali podania a nie byli na etapie II, zostaną przepytani. Edytowane 1 Czerwiec 2014 przez Kamill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 1 Czerwiec 2014 Figo zrobił smoka?! Nie wierzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 40 Napisano 1 Czerwiec 2014 Od początku były kłopoty, w końcu gdy dowiedzieli się że mają zostać wywaleni to figo zespawnił smoka (W co sam też nie wierzę...) Kali ,,zaakalił spawn" ustawiając heal -10. Mickson, Figo i See też poszli w ich ślady i odeszli, ja wracam (odszedłem ze względu właśnie na nich) tylko zastanawiam się nad jedną rzeczą... Dlaczego smoka zespawnowali na surowcowej a nie na spawnie? Na surowcowej jedyne co smok mógłby rozwalić to jakiś domek, portal i tabliczki, a na spawnie 60% dorobków graczy... Fuck Logic :_: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 1 Czerwiec 2014 Figo zrobił smoka?! Nie wierzę. nie musisz, logi mówią że on :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 1 Czerwiec 2014 Pamiętaj że zrobili to kali i figo, podejrzewanie ich o myślenie jest zbrodnią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 1 Czerwiec 2014 No ja życzę powodzenia na nowej drodze życia Rabus :) Mam nadzieję, że wszystko się poprawi etc.etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Figoslaw 0 Napisano 1 Czerwiec 2014 Mam tylko takie małe pytanko czysto techniczne. Powiedzcie mi moi drodzy czy smok potrafi przelecieć przez Bedrock ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 1 Czerwiec 2014 oczywiście. nie niszczy go, ale przelatuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Figoslaw 0 Napisano 1 Czerwiec 2014 No dobrze... w takim razie przyznaje... zespawnowałem tego smoka, po czym został zabity przez 3 graczy... było ich kilka, więc może faktycznie jeden uciekł. Nie pisze tego, żeby błagać o wybaczenie etc. etc. Chciałbym tylko przeprosić za swoje zachowanie oraz zapewnić, że nie było w tym żadnego celowego działania. Popełniłem błąd i należało wyciągnąć z tego konsekwencje. Jeszcze raz przepraszam, a nowej "władzy" naszego najlepszego serwera życzę wielu graczy oraz tego, aby ta edycja FB trwała jak najdłużej. Do zobaczenia na serwerach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantoSubitoViaUSB 45 Napisano 1 Czerwiec 2014 Cieszę się, że władza na FB trafia w lepsze ręce. Liczę na efekty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 2 Czerwiec 2014 Jak dla mnie Figoslaw powinien dostać jeszcze jedną szansę i pozostać opem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahe 17 Napisano 2 Czerwiec 2014 Jak dla mnie Figoslaw powinien dostać jeszcze jedną szansę i pozostać opem. Na szczęście Ty o tym nie decydujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 2 Czerwiec 2014 Na szczęście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantoSubitoViaUSB 45 Napisano 2 Czerwiec 2014 Na szczęście? No jasne, ze tak. Dana osoba otrzymala zaufanie i je zatracila. Po takiej akcji i po celowym niszczeniu serwera taka osobe trzeba jak najszybciej odsunac od wladzy. Prewencyjnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 2 Czerwiec 2014 To kiedy naprawicie serwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 40 Napisano 3 Czerwiec 2014 @up Hmm... Jak rabus się obudzi to raczej zaczniemy coś robić :P Czekaj cierpliwie :) (Nie wiem co trzeba na serwerze jeszcze zrobić więc nie obiecuje D:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 3 Czerwiec 2014 Hmmm... Usunąć killera, relognąć surowcową, otworzyć serwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 11 Czerwiec 2014 Weźcie odpalcie w końcu ten serwer bo trochę nuda jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzycho001 1 037 Napisano 11 Czerwiec 2014 TO zapraszam ma inne serwery z naszej sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 11 Czerwiec 2014 Tylko na Aliquam mi MC przycina, na survival mam za wolny net, a innych nawet nie widzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 12 Czerwiec 2014 Wiecie, że im dłużej serwer nieczynny, tym więcej osób odchodzi, jest więcej niedokończonych działek, serw jest brzydki, odchodzą przez to kolejni gracze, jest więcej pustych, zajętych działek i tak w kółko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanTomasz 1 Napisano 19 Czerwiec 2014 Witam, można jakieś informację ? Jaka jest sytuacja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach