sewek 26 Napisano 26 Maj 2014 Nick: sewehli1 Wiek: 14 (mówię jak 3 latek) Imię: Jakub Posiadam konto Premium: Oczywiście! :) Znane mi Pluginy i komendy: Essentials, Pex, AZrank, Multiverse, ArenaSpleef, SurvivalGames, I inne podstawowe pluginy. Komendy? Zbyt dużo tego :D Moje doświadczenie: Prowadzę własny 50 slotowy server. Jestem obecnie Helperem na Aliquam :) Czas który mogę poświęcić dla serwera: 2-3 Godzinki w dni powszednie, a w weekendy około 5. Coś o mnie: Mam na imię Kuba, chodzę do 1 klasy Gimnazjum, lubię jeździć na deskorolce oraz na rowerze. Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak 3: Tak :) Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Oczywiście. Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną chorobę psychiczną: Jestem całkowicie zdrowy na umyśle (chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamill 40 Napisano 27 Maj 2014 (edytowane) Nie chce robić spamu ale czy 3 podanie w 2 miesiące to nie za dużo? ;_; Edytowane 27 Maj 2014 przez Kamill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2_Kali 26 Napisano 27 Maj 2014 Nie chce robić spamu ale czy 3 podanie w 2 miesiące to nie za dużo? ;_; Podania można składać co 2 tygodnie .Sewehli1 zapraszam do następnego etapu ,który odbędzie się na TS. Szukaj mnie na kanałach Freebuild lub napisz priv na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach