PinZi 0 Napisano 24 Maj 2014 (edytowane) To mój pierwszy budynek w mc popatrzcie: "Świątynia Zeusa" Edytowane 24 Maj 2014 przez lkuszal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Figoslaw 0 Napisano 24 Maj 2014 Sam nie wiem.... niby fajne, ale czy to nie jest przypadkiem lekko przerobiony schematic ? :D P.S. Nie wiem czy zaufałbym temu zajączkowi siadając mu na kolanach xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 24 Maj 2014 (edytowane) @Up Tak słabych schematicow nie robią. ------------------------------------------------------------ Po pierwsze: Pisze się "mój" nie muj, nie mui TYLKO MÓJ. Po drugie: Pierwszy budynek... fajnie... ... ... ... Jest po prostu słaby xD Postaraj się bardziej, potrenuj a dopiero potem prezentuj swoje... budowle. Pozdrawiam Edytowane 24 Maj 2014 przez matejss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2_Kali 26 Napisano 26 Maj 2014 Projekt nie spełnia wymagań aby został zbudowany na freebuild.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach