Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Kuba94_PL

Minecraft nie uruchamia się

Pytanie

Kuba94_PL    0
Napisano (edytowane)

Pobrałem piracką wersję Minecrafta od Team Extreme i gra chodziła bez problemu.  Dzisiaj próbując włączyć grę, launcher od Team Extreme pobrał aktualizację i od pobrania tej aktualizacji gra nie uruchamia się. Pojawia się na środku ekranu napis Minecraft po chwili znika i nic się nie dzieje. 

Usuwanie i wgrywanie od nowa nic nie daje, bo launcher popiera cały czas update. Przed updatem było wszystko OK i mogłem grać na serwerze. :)

Moja siostra ma tego samego Minecrafta i jej też pobrał launcher aktualizację i gra chodzi bez problemu.

Edytowane przez Kuba94_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Pobrałem piracką wersję Minecrafta od Team Extreme i gra chodziła bez problemu.  Dzisiaj próbując włączyć grę, launcher od Team Extreme pobrał aktualizację i od pobrania tej aktualizacji gra nie uruchamia się. Pojawia się na środku ekranu napis Minecraft po chwili znika i nic się nie dzieje. 

Usuwanie i wgrywanie od nowa nic nie daje, bo launcher popiera cały czas update. Przed updatem było wszystko OK i mogłem grać na serwerze. :)

Moja siostra ma tego samego Minecrafta i jej też pobrał launcher aktualizację i gra chodzi bez problemu.

Szanowny uzytkowniku. Kup gre premium na oficjalnej stronie. Kazda inna wersja gry, w ktorej chcialbys uraczyc wszystkich mozliwosci to zlodziejstwo. Zamykam definitywnie.

Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...