Desond 0 Napisano 21 Maj 2014 Jeżeli nie w tym dziale to proszę o przeniesienie, a mianowicie, mój save padł jakiś czas temu i nie chce znowu zaczynać od 0. Czy ktoś byłby chętny użyczyć mi swój save, dużych wymagań nie mam, -dom -magazyn -jakieś farmy. - ew jakieś potrzebniejsze budowle :P Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 SantoSubitoViaUSB 45 Napisano 21 Maj 2014 Polecam Ci strone planetminecraft. Tam jest taka kategoria jak mapy. Masz caly szereg rozmaitych scenariuszy. Jeden z nich moze Cie zainteresowac, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Desond 0 Napisano 21 Maj 2014 Wolałbym save od kogoś z "naszych" jak już pisałem Tylko podstawy mi są potrzebne na start Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Desond 0 Napisano 22 Maj 2014 nie ma chętnych ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jeżeli nie w tym dziale to proszę o przeniesienie, a mianowicie, mój save padł jakiś czas temu i nie chce znowu zaczynać od 0. Czy ktoś byłby chętny użyczyć mi swój save,
dużych wymagań nie mam,
-dom
-magazyn
-jakieś farmy.
- ew jakieś potrzebniejsze budowle :P
Pozdrawiam
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi