Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
GeraltZRivi

GeraltZRivi [Odrzucone]

Rekomendowane odpowiedzi

GeraltZRivi    0

Nazwa:GeraltZRivi

Profesja:Wojownik

Opis:

W Kaer Morhen

Zostałem wyszkolony na wiedźmina otrzymałem medalion i miecz po wielkiej wojnie w Kaer Morhen czarodziejka Triss teleportowała mnie do świata Venderin

Świat Vendrin

tam służyłem pomocą, radą i mieczem wielkiemu cesarzowi przez wiele lat zabijałem dla niego różne potwory i barbarzyńców poźniej królestwo przeżywało diamentowy wiek lecz gdy wielki cesarz zmarł dążyć do tronu zaczęli jego synowie było wtedy wiele wojen ja byłem kapitanem na własnym statku zabijałem potwory i równiesz łowiliśmy ryby później dowiedziałem się że królestwo powoli się rozpada pewnej nocy był sztorm statek rozbił się o skały z całego statku przeżyłem tylko ja zostałem na bezludnej wyspie po wielu samotnych miesiącach zobaczyłem królewski statek był na nim najmłodszy syn cesarza zapytałem go dlaczego nie jest w królestwie on odpowiedział:

-Królestwo się rozpadło musiał uciekać zabrałem swoich poddanych

zapytałem

- dokąt teraz zmierzasz panie?

odpowiedział

-na nieznane lądy

Po wielu dniach żeglugi dotarliśmy na nieznane wyspy syn króla postanowił się tam osiedlić zbudowaliśmy tam miasto najmłodszy syn króla obją tam władze ja zostałem jego rycerzem

Skin:http://www.minecraftskins.com/api.php?mode=preview&type=both&id=108896

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim skromnym zdaniem odrzucone bądź BAN. Historia jest skopiowana (może nie słowo w słowo) z gry (bo nie z książek) o wiedźminie Geralcie, nie ma nic wspólnego z "Historią Krainy". A tak poza tym brak skina.

Edit: Dobra, historia zmieniona, jak widzę. Ale czytając twoje opowiadanie nie znalazłem w nim ani jednej kropki bądź przecinka. Mam jeszcze kilka zastrzeżeń, ale nie będę ich tu wymieniał, żeby cię do końca nie upokarzać. Wydaje mi się, że na serwie nie pograsz.

Edytowane przez MasterCodyPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GeraltZRivi    0

o to chodziło zeby z tego się trzymać gdyż mam nick GeraltZRivi a ksiązki nigdzie nie mogłem znaleść a kiedyś ją miałem ale nie czytałem wienc wziołem troche z gry co za problem nie chciałem zabardzo zmieniac historii skoro powtarzam mam nick GeraltZRivi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GeraltZRivi    0

Sorry za 2 posta ale nie przeczytałem posta MasterCodyPL

Skin:http://www.minecraftskins.com/api.php?mode=preview&type=both&id=108896

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi się podobał opis Geralta gdyż faktycznie nie chciał zmieniać tej historii a książki nie miał co takiego zrobił chciał żeby historia była prawdziwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XaneX    1

Okej, z tego co ja zrozumiałem na tym rp ma być odgrywane średniowiecze, a nie fantasy ergo nie istnieje coś takiego jak magia. Dodatkowo jakie tu nawiązanie do historii świata?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On przedstawił historie swojej postaci nie tego świata co ma edytowac na to że np mag otworzył teleport i sie tu przeniósł on napisał końcówke ,,Chcesz więdzieć jak sie moja historia skończy opowiem ci potem '' wienc nie powiedział nic że niemógł się tam jakos przenieść

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GeraltZRivi    0

UP Klaudiusz ma racje po 1 nie powiedziałem że się nie mogłem tam jakoś przenieść a po 2 to przecierz to opis mojej postaci a nie świata gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
N3q    19

Nie, nie macie racji. Historia ma być adekwatna do historii serwera. Ale po co się wysilić, przecież można spisać historię z gry. Te podania i historia serwera pojawiła się po to, żeby po tym świecie nie biegały sobie jakieś geralty i inne postacie z gier. Proste prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GeraltZRivi    0

O nie przepraszam ale nie chciałem wymyślać bo właśnie Geralt to ma mieć taki opis to ja wstawiam opis i chciałem żeby był taki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
N3q    19

Nie pisz posta pod postem, jest opcja edytuj. Nie chcesz nie zmieniaj, ale na pewno wtedy nie zagrasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elwo    11

Najpierw jakiś pro mega rycerzyk Jagieły, teraz wiedźminek.. co potem? Kapitan Planeta? Weź ogarnij, to nie serwer dla takich jak Ty. To nie miejsce na fantasy -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wogule każdy rozumie to inaczej ja myślę tak samo jak geralt wole tamten jego opis ale zmienił bo go wszyscy krytykowali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
N3q    19

Porażka świata. Użyj kropek i wielkich liter. Zresztą ty tylko dopisałeś coś o jakiejś czarodziejce i teleportacji. Reszta jest spisana z historii serwera, więc nadal to nie ma sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GeraltZRivi    0

Słuchaj po 1 miałem napisać coś związane z historia serva zrobiłem to wienc się nie czepiaj a po 2 nie tylko to napisałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elwo    11
Po wielu dniach żeglugi dotarliśmy na nieznane wyspy postanowiliśmy się tam osiedlić zbudowaliśmy tam miasto najmłodszy syn króla obją tam władze ja zostałem jego rycerzem

Po pierwsze - to nie Ty zakładałeś miasto -.-

Po drugie - masa błędów, nie tylko w samym podaniu ale także w dalszych wypowiedziach...

Po trzecie - bezczelnie zrzynasz z gry, nie stać Cię na nic więcej, a więc udowodniłeś, że na serwer się nie nadajesz.

PS. Po czwarte, niech braciszek przestanie Cię bronić w każdym poście, chyba sam sobie poradzisz nie? W końcu masz 'AŻ' 15 lat... (Nawiązanie do postu w podaniu Frodo9999)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GeraltZRivi    0

o przepraszam ale miałem historie nie związane z server to była krytyka miałem bardzo związaną krytyka mam trochę związane krytyka niech oceni to może administrator a tak wogule wiedzę że mi brata zazdrościsz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PieCZu   
Gość PieCZu

Po Pierwsze - Podanie ma być napisane w 100% przez Ciebie . Ponieważ chodzi o to ze administracja ma sprawdzić czy nadajesz się do gry RP.

Po Drugie - Masz 15 lat i nie umiesz używać znaków interpunkcyjnych .

Po Trzecie -Nie interesuj się krytykom, od oceniania jest administracja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GeraltZRivi    0

Nie używam znaków interpunktacji bo nikt tak nie robi a tak jest więcej myślenia

Wszyscy mi piszą że ta historia ma być bardzo związana z historią świata więc taką napisałem

Trudno się nie interesować krytyką gdyż to mój opis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sazyr    15

o przepraszam ale miałem historie nie związane z server to była krytyka miałem bardzo związaną krytyka mam trochę związane krytyka niech oceni to może administrator a tak wogule wiedzę że mi brata zazdrościsz

1. Piszę się "w ogóle" a nie "wogule" - jak można popełniać takie błędy mając 15 lat i widząc wątek napisany czerwoną czcionką "Pomóż nam walczyć z dysortografią!"

2. Skoro napisałeś wcześniej historie i została ona skrytykowana oznacza to że nie nadajesz się do tej gry.

3. Gdybym był adminem to niesamowicie wnerwiłbym się oceniając twoją, za przeproszeniem, ZERZNIĘTĄ żywcem historie wiedźmina jak można być tak niesamowicie bezczelnym i zignorować wszystkie zasady pisania podań.

4. Nie chciałem marnować swojego czasu odpowiadając wcześniej na twój temat, bo uznałem, że admin da ci przynajmniej "odrzucone" (chodź liczę na bana) ale jednak

nie mogłem wytrzymać jak bezczelnie wmawiasz Elwo zazdrość do twojego brata, który jeśli został przyjęty, powinien być ukarany za posiadanie takiego "inteligentnego" brata.

EDIT:

"Nie używam znaków interpunktacji bo nikt tak nie robi a tak jest więcej myślenia"

Może nigdy nie specjalnie lubiłem lekcje polskiego w szkole, ale na miłość boską, taka niesamowita ignorancja powinna być natychmiastowa ukarana, tak by powiedziała moja nauczycielka i ja w 100% bym się z nią zgodził.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PieCZu   
Gość PieCZu

@UP

Popieram w 100000%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GeraltZRivi    0

Sazyr brakuje ci z 10 kropek i ty taki men od interpunktacji?

I słowo wogule wcale się nie podkreśla na czerwono

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...