Czaber 1 Napisano 16 Sierpień 2011 1.Nazwa projektu: Dziki Zachód 2.Opis projektu: Dziki Zachód jak z drugiej części "Powrót do Przyszłości" 3.Osoby zaangażowane: Czaber4.Potrzebne materiały: Drewno, płotki, drzwi, Cobleston, czarna wełna, biała wełna. Drewno nie przerobione, schody, tory Reszta gdy mi się przypomni, bo nie pamiętam wszystkich materiałów. 5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 16 Sierpień 2011 Chciałbym zarys w postaci ss lub czegokolwiek. Nie kopiuj wklej czyjegoś planu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czaber 1 Napisano 16 Sierpień 2011 To nie będzie identyczny, po prostu pokazuje jak to mniejwiecej będzie wyglądać. Nie mam zarysu. POmyliłem się, to była 3 cześć filmu, a nie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 18 Sierpień 2011 Także - czekam na zarys/szkic. Bez tego ani rusz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 23 Sierpień 2011 Ja jestem na tak, zgłoś się do mnie, wyznaczę Ci miejsce, najwyżej się puści regen... tfu schematica terenu na ktorym będziesz budować i się wklei z powrotem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach