kubula 0 Napisano 3 Maj 2014 Stworzy mi ktoś paczkę modyfikacji techno-wojenną? Chcę z kolegami zagrać i zrobić wojnę między dwoma drużynami (coś na styl kwadratowej masakry 5, tylko z modami ) Paczka nie musi być duża, ok 20 modów było by ok. Muszą być tam modyfikacje: mekanism, weapon mod, IC2 Oraz inne: biomes of plenty, itp. Proszę też o zrobienie plików serverowych Dziękuję! Na przyszłość radzę zwracać uwagę na ortografię... Pozwoliłem sobie poprawić kilka błędów // Miloszu_xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skur3byk 17 Napisano 3 Maj 2014 stworzyć to ci słownik mogę, a polecić - Tekkita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McKoxusPL 0 Napisano 14 Lipiec 2014 (edytowane) Chodzi Ci o takie rakiety nuklearne ? Działka, itp.? Edytowane 14 Lipiec 2014 przez McKoxusPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartexerBX 11 Napisano 15 Lipiec 2014 Co do paczki modów: Mogą być strzelby, pistolety maszynowe, czołgi, samoloty itp.? A jeśli chodzi o serwer to chcesz wraz z pluginami czy same mody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach