Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
XaneX

XaneX [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

XaneX    1

nick : XaneX

profesja : Rolnik

Historyjka :

Witaj, jeśli chcesz, przysiądź się na kamieniu to opowiem ci moją historię. <Tu mężczyzna pociąga z bukłaka, w którym jest 60% woda> "Kim jesteś?" -Widzę to pytanie w twoich oczach. Prędzej mogę Ci opowiadać kim byłem. A byłem złotoustym jak to jedna dziewka po chędożeniu rzekła. Spójrz na mój znak z tyłu. Dobrze myślisz to znak minstreli. Należałem do jednej z najciekawszej trupy jaka istniała w Diamencie. Wiesz że to myśmy wymyślili, że nazywasz tę erę diamentową? To zupełnie inna historia od tej co ci opowiem. Byłem bardem, uciekłem w młodych latach od rodziny, która zajmowała się rolnictwem. Uciekłem z trupą aktorską co przejeżdżała. Gdy rozpoczął się czas miecza, jaki do dziś dzień trwa w Venderin, byliśmy na swoje szczęści na trakcie i dowiedzieliśmy się że pobliski magnat zbiera różnych ludzi na swoją Arkę. Mógł zabrać jednego z nas. Wszyscy się roześmialiśmy, każdy z nas wierzył w swoje szczęście, że to on wylosuje, że będzie płynął. Wygrałem ja, najmłodszy co wyciągnął najmłodszą gałązkę. Pożegnaliśmy się, oni poszli w swoją stronę, jak to rzekli "W poszukiwaniu małych gałązek". Arka miała wielką pięćdziesięcioosobową załogę. Byli tam wszyscy ludzie różnej maści jakich znałem. Gdy płynęliśmy przez morza, dopadł nas straszliwy sztorm, jakby sam najwyższy uznał, że i my powinniśmy umrzeć. Przeżyłem ja. Najmłodszy.

-Cóż a teraz pora zabrać się do pracy, mam nadzieję, że pamiętam coś fachu po rodzinie.

Odszedł i słychać tylko było pomruk:

Najmłodszy to syn z krain pochodzących

I najgłupszy ze wszystkich opowiadających...

Skin:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...