Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MegADominiKZioM

Nowa Edycja

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję aby zrobić taką nową edycję...

Administracja doda około 13 sektorów, ale niestety gracze stracą dotychczasowe osiągnięcia na serwerze...

Według mnie lepiej zrobić więcej sektorów od razu, a nie po miesiącu jak każdy się już znudzi i nie będzie grać ;/

PROSZĘ WYRAZIĆ SWOJĄ OPINIĘ TAK/NIE W ODPOWIEDZIACH!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NemlikPL    1

Jestem za tym, by zrobić całkowicie od nowa serwer. Trzeba zebrać odpowiednią ekipę i doprawić ten serwer po ostatnie mięsko. Teraz niestety jest dużo błędów (Literówek itp.) Administracja by dodała nowe sektory, opracowała by więcej nowych rzeczy ogólnie. Nowe misje, bądź stare bardziej starannie napisane. Czyli podsumowując jestem za nową edycją! :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
borsuk    80

Nie można się z chłopakami nie zgodzić. Niecałe 6 godzin pograłem i w zasadzie koniec. Co prawda nie wszystkie questy wykonane (bo nie będę siedział i łowił ryb 30 ryb :D), ale generalnie w tym momencie już zaczyna się nudzić. Mało do roboty tak naprawdę. 

Serwer ma potencjał, ale nie został on wykorzystany i niestety (nie wiem ile Panowie siedzieli nad tym), ale mam wrażenie, że 2-3 dni zajęło stworzenie wszystkiego. Może więcej bo budowanie itd. (miałem przerwę 2 lata więc zapomniałem ile to czasu pochłania).

To potraktować jako testowa edycja, beta itd. 0.1 blabla i zacznijcie tworzyć nową, posłuchajcie się graczy, podpatrzcie coś, poszukajcie ciekawych pluginów i w między czasie urozmaicajcie lekko rozgrywkę na becie (zaznaczając teraz wszędzie że to edycja testowa) żeby podtrzymać graczy bo serio, zaraz wszystkim się znudzi i uciekną.

Posłuchajcie legendy. Jak coś to służę pomocą ;)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...