Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
anewil

Rekrutacja na kidModów

Rekomendowane odpowiedzi

Naoki    3
  • Nick: Naoki  <3 
  • Doświadczenie: Nie mam dużego doświadczenia ale postaram się w byciu Kidmodem :D
  • Znane pluginy (Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): Można powiedzieć, że wszystko lecz jeszcze niektóre ogarniam.  :crazy: 
  • Dlaczego ja?: Hmmm, dlaczego ja... jestem bardzo miłą osobą, nie trolluję innych, jestem ogarnięta, lubię pomagać innym i pisać z innymi graczami, serwer jest bardzo dopracowany i miło się na nim gra/spędza czas i byłby to wielki zaszczyt dla mnie.
  • Mikro i ts3 ?: Oczywiście ^^
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Bardzo dużo, od 2 do 6 godzin lub więcej z przerwami. :D
Edytowane przez Naoki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Nick:Diamentowa_14
  • Doświadczenie:duże co do gry, niskie co do pluginów bo to przeszkadza pepkowi
  • Znane pluginy:-
  • Dlaczego ja?:sama już nie wiem skoro takie osoby jak pepek psują mi rozgrywkę obrażliwie komentując każde słowo
  • Mikro i ts3 ?: -
  • Ilość wolnego czasu dziennie: nawet 5 godzin
Edytowane przez Diamentowa_14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jarokoksxx    0
  • Nick:Jarokoksxx
  • Doświadczenie:Dużo spędzałem spędzałem czasu na bukkicie tak 5/10
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket):WolrdGuard, WorldEdit na 70% a Questeri SimpleRegionMarket tak na 20/30 %
  • Dlaczego ja?:Poniewarz Denerwuje mnie niepokuj na serwerze i che temu zaradzić
  • Mikro i ts3 ?:Oczywiście
  • Ilość wolnego czasu dziennie:6/7H
  • Moge nawet płacić na server 10 zł na miesiąc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
djkostek    1
  • Nick: kaspa97
  • Doświadczenie: Mam niewiele ponad 3,5 letnie doświadczenie w Minecraft'cie. Byłem kModem na freebuild.pl oraz Adm na polycraft.pl.
  • Znane pluginy: Kiedyś dobrze ogarniałem WorldEdita oraz większość pluginów znajdujących się na serwerach minecraft.pl, lecz mam dosyć spory przestój i moje wiadomości mogą być niestety nieaktualne.
  • Dlaczego ja?: Na minecraft.pl jestem nie od dziś (prawie równe 3 lata), obecnie udzielam się na tym serwerze, utrzymuję dobry kontakt z Administracją oraz graczami. 
  • Mikro i ts3 ?: Wszystko jest
  • Ilość wolnego czasu dziennie: To zależy, ponieważ obecnie pracuję, a nie mam ustalonych stałych godzin, ale przewiduję, że będę spędzać nawet po kilka godzin dziennie na serwerze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Amerykanski    3
  • Nick: Amerykanski
  • Doświadczenie: Spore, aczkolwiek miałem dość długą przerwę od minecraft'a więc muszę sobie wszystko przypomnieć.
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): Znam wszystkie, muszę tylko sobie przypomnieć jak już wyżej napisałem.
  • Dlaczego ja?: A dlaczego nie? Chce pomóc w rozwoju serwerowni, reklamować ten cudowny serwer Jail i grać z innymi ludzmi ;)
  • Mikro i ts3 ?: Tak, jest.
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Połowę dnia mogę przeznaczyć na serwer ;)
Edytowane przez Amerykanski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jarokoksxx    0

Nick:Jarokoksxx
Doświadczenie:Posiadam wiedzę podstawową gdyż robiłeł server Hamahi

Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket):Znam pluginy nie do końca ale umiem sie nimi posługiwać 
Dlaczego ja?:Ponieważ lubie pomagać innym graczom w trudnościach i konwersować z nimi :D
Mikro i ts3 ?: mam mikro i ts3
Ilość wolnego czasu dziennie:od 4h do 7/12h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
longtimefan    0

Nick: longtimefan

Doświadczenie: Duże

Dlaczego ja?: Ponieważ znam dużo komend, umiem wiele pomóc na serwerze oraz jestem ogarnięty

Mikro i ts3: Tak w toku xD

Ilość wolnego czasu dziennie: 2-5 godz.

Ortografia czyni cuda ~ Pyro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Nick: LostedFRS
  • Doświadczenie: Moderator z Freebuilda edycja nr. 7 bodajże
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): WG, WE, Npcety
  • Dlaczego ja?: Bo mam czas, ogarniam, bo mogę :), chcę tu grać i mam ochotę uczestniczyć w rozwoju.
  • Mikro i ts3 ?: Tak. Mikro dobrej jakości, bez szumów.
  • Ilość wolnego czasu dziennie: 3 - 6 godz.
Edytowane przez LostedSliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DRENOWATY    0
  • Nick: DRENOWATY
  • Doświadczenie: Byłem na innych serwerach już Adminem oraz KModem.
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): Wszystkie z podanych obok są mi znane.
  • Dlaczego ja?: Jestem miły graczem , często jestem na serwerze , dogaduje się dobrze z graczami.
  • Mikro i ts3 ?: Mam
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Zależy od dni , ale napewno nie mniej niż 3h dziennie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Glinczer    0

Podanie [KidMod] Ozzy_SheepMatsu

• Nick: Ozzy_SheepMatsu
  • Doświadczenie:Miałem masę swoich serwerów ok (15-20) i pomagałem przy projektach serwerów jail/prison (3-4) uwielbiam współpracować z graczami serwerów oraz pomagać i w rozwiązywaniu problemów :) a także uwielbiam zajmować się stroną techniczna serwerów :)
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): WG, WE, na poziomie zaawansowanym, SRM- poziom podstawowy/ średni, Quester- dawnoo się już nim nie bawiłem, Lecz uwielbiam siedzieć przy pluginach a najbardziej je polonizować oraz konfigurować.
  • Dlaczego ja?: Jestem osobą uwielbiająca ten typ serwerów oraz bardzo dobrze pracuje w grupie, lubię pomagać wszystkim graczom jak juz wspomniałem 2 pytania wyżej. Lubie tez konwersacje z graczami ponieważ wychodzę z założenia ze jeśli jest aktywny admin który rozmawia z graczami to zawsze gracze chętniej wchodzą na taki serwer. Do tego chciał bym pomoc z promocja tego serwera i aby grało na nim więcej osób ze względu na to ze to naprawdę świetny serwer
  • Mikro i ts3 ?: Oczywiscie mam takze swojego ts3 :)
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Na wakacjach to praktycznie cały czas a jesli chodzi o dni szkolne to po szkole ok od ok.14-16 mogę do 24 siedzieć. Jeśli będę miał praktyki we Wrocławiu w pazdzierniku to dopiero od 18 i tak do 22 bo rano trza wstać  :D a w weekendy to wiadomo od rana do wieczora :D
Edytowane przez Glinczer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Nick: UnbeliveableX
  • Doświadczenie: Były Moderator SkyBlock na [ciach_od_Anewila] (został zamknięty permanentnie, nie z mojej winy, of course :D) Kilka swoich małych serwerów dla znajomych z zaawansowanymi pluginami stawianych praktycznie od zera. Z minecraftem od wersji 1.2.x
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): Wszystkie wymienione obok oraz tona podstwowych. Gdybym miał wymieniać... Uhuhu... Z tych ważniejszych Essentials (cały pakiet), otherdrops, authme, xauth (testowałem oba, oba były OK :D).
  • Dlaczego ja?: I tutaj się zaczyna... Wiek 14? Odrzucamy! Chcę przełamać po części ten stereotyp. To, że mam tylko 14 lat nie powinno mnie wykluczyć. Tutaj liczą się umiejętności, chęci do pomocy i - jak to usłyszałem przy rekrutacji na inny serwer - ogólne rozgarnięcie. Umiejętności informtyczne daleleko wyprzedzają moich rówieśników. 3 raz z rzędu laureat (z najwyższą ilością punktów, mimo konkurencji 2 lata starszej) RKO MYSZK@ I @LGORYTM. Programuję, trochę logistykuję i siedzę w komputerach. Ponadto ortografia nie jest mi obca. Po angielsku mówię biegle. Myślę, że mimo szpecącego wieku, uda mi się dostać do Waszej ekipy i już wkrótce będzie się nam bardzo miło współpracowało.
  • Mikro i ts3 ?: Ts3 gotowy do działania (przesiaduję od czasu do czasu na ts3 tego serwera). Mikrofon dość dobrej jakości, prawie bez szumów. Efekt szpeci powoli zbliżająca się mutacja (tak, mówię jak dziecko, ale to nie moja wina).
  • Ilość wolnego czasu dziennie: W "minkrafty" grywam 1,5 - 3,5 godziny dziennie w dni powszednie, 2,5 - 5 w soboty, niedziele.

To już koniec mojego podania. Proszę o pozytywne rozpatrzenie i zaniechanie chęci do odrzucenia z powodu wieku.

Pozdrawiam bardzo serdecznie!

Kacper aka ~UnbeliveableX

@EDIT

Myślałem, że jeżeli został zamknięty, to mogę napisać. Cóż, pozostaje mi grzecznie przeprosić ;C

Edytowane przez UnbeliveableX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Domi7777    0
  • Nick: Domi7777
  • Doświadczenie: Ekipa minigames, kiedyś miałem własny mały serwer, zakładam prywatnego dedyka co jakiś czas dla kolegów.
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket): WorldGuard prawie FULL, SRM FULL, WG 50%, Questera mogę się nauczyć
  • Dlaczego ja?: Jestem przyjazny, pomysłowy, sprawiedliwy, lubię pilnować ludzi, pełnić Rolę Supporta itp.  Każdy też wie ,że dobre dogaduję się z ekipą Prison. Może kiedyś nawet Anewil nazwie mnie BukkitSmerfem 2.0
  • Mikro i ts3 ?: Mam
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Różnie. Czasem 1-2h, czasem 3-4 h, zależnie od ilości zadanej pracy i dnia tygodnia.
  • Jeżeli Anewil będzie mógł Cię nazwać BukkitSmerf 2.0 to radzę już się nie pokazywać na prisonie. BTW. z nami prawie każdy się dobrze dogaduje :P~Ventac
    Nigdy nie nazwałem cię BukkitSmerf 2.0 zresztą to by była dla Ciebie obraza, a co do tych "dogadywań się z nami" to inni po prostu z nami nie rozmawiają, tylko wiedzą "swoje". //Anewil
    Life is Brutal // PablooS
    Potwierdzone info //Mati
Edytowane przez matiyarosz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Nick: Soscrafts123
  • Doświadczenie: Brak doświadczenia praktycznego na serverach :'(
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket)WolrdGuard, WorldEdit
  • Dlaczego ja?:Hmm... to bardzo ciekawe pytanie odpowiedz moja brzmi nasstepująco: Jestem pomocny, bez problemowy ale tez chciałbym spróbować czegoś innego niż tylko być zwykłym graczem na serverze. 
  • Mikro i ts3 ?: Tak mam ts3 i mikro :D
  • Ilość wolnego czasu dziennie: Zależy to bardzo dużo od tego kiedy kończy lekcje ale średnio 2h-3h 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Nick:RangersDude98
  • Doświadczenie:Byly Mod na Aliquam, Uncrafted i Freebuild.
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket):etc, chetnie poznam nowe.
  • Dlaczego ja?:Jestem bardzo ogarnietym graczem i, lubie pomagac innym graczom i rowniez serwerom. Umie byc czasami zabawny i zawsze jestem przyjazny dla innych, jak mam robote do zrobienia to zawsze ja zrobie, a jak nie to chociaz spróbuje ;) 
  • Mikro i ts3 ?:Tak i tak
  • Ilość wolnego czasu dziennie:3h+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Volume121    0

• Nick:Volume121
  • Doświadczenie:Byłem już kidModem na wielu serwerach
  • Znane pluginy(Quester, WolrdGuard, WorldEdit, SimpleRegionMarket):Znam wymienione i również wiele innych już nie będę wymieniał
  • Dlaczego ja?:Hmmm lubię pomagać graczom i ułatwiać pomagać administracji
  • Mikro i ts3 ?:tak ale nie w godzinach nocnych
  • Ilość wolnego czasu dziennie:od 4-7 h w wekendy a tak to od 2-4 h

Edytowane przez Volume121

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Podobna zawartość

• Przez adupl21
      Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw

Wymagania: 
      najlepiej 15+
      discord
      sprawne mikro
      znajomość pluginów itp
    • Przez adupl21
      Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
    • Przez Ciastekkk_PL
      Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
      [Polska Społeczność Graczy]

IP: PSGPL.myts.pw

Prowadzimy rekrutacje na rangi:
      -Opiekun,
      -Moderator,
      -Helper

1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale.                                                                                                                                                                                                                       Zapraszamy!
    • Przez Banka2YT
      Rekru do Gildi [SLOW] (Despacito)

Siemaneczko gramy na serwerze Lecraft.pl (1.11  pvp 1.8)

Oczekujemy:
      Wiek +17 ( narazie jest nas 5 wiek 17-20)
      Pvp - 7/10
      Umiejetnosc pajaczków/waterskill/
      sprawne mikro 
      Ts3
      Granie w godzinach 15-18 ( wtedy jest TNT ON - przebijanie cubów ), + innych godzinkach 

Szukamy 3/4 osob do gry ; )

Jezeli spelniasz te wymagania zapraszam na ts:

ts-pl.net kanal 60 podkanal rekru ON 

Do zobaczenia 
    • Przez AnyOnePL
      Nazwa i opis projektu/serwera: Craftarea.pl - serwery z ogromnym potencjałem. Głównie serwer hardcore.
      Oczekuję: Profesjonalizmu, zaangażowania i powagi.
      Oferuję: Stanowiska na serwerze. Miłą atmosferę i zaufanie. Forum i serwery głosowe. Poszukujemy budowniczych i moderatorów! Przyda się też technik!
      Kontakt: gogleanimator.craftarea@gmail.com

Napisz, bo warto! Nie pożałujesz!

• Dodaj nową pozycję...