Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
domi_nickk3

Hotel w zamku.

Rekomendowane odpowiedzi

domi_nickk3    0
Witam. Jestem w trakcie budowy hotelu-zamku. Chciałbym abyście go ocenili. Daje linki ze screenami - są to zarysy hotelu. Jest to mój pierwszy porządniejszy budynek, który będzie w całości skończony (poprzednie albo były ogromne i nie chciało mi sie ich robić, a to były różne kłopoty, a to creepery rozdupcyły część itd..) także proszę o wyrozumiałość. Screeny były robione w nocy aby był lepszy efekt z pochodniami :D

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Jeśli będziecie chcieli prześlę wam screeny jak będzie gotowe lub link do pobrania tej mapki :D aha, tak przy okazji. Hotel zbudowany został na seedzie 69 który polecam do 1.5.2 (nwm czy na innych zadziała). Respimy się w dżungli, niedaleko jest świątynia a dalej za nią jak wyjdziemy z dżungli jest płaski teren idealnym na budowanie domków itp. Edytowane przez domi_nickk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76

coblo-stone`owy sześcian. Na screenach praktycznie nic nie widać. Piękne. Mogę to zrobić w WE w 2 minuty.

1/5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
domi_nickk3    0

coblo-stone`owy sześcian. Na screenach praktycznie nic nie widać. Piękne. Mogę to zrobić w WE w 2 minuty.
1/5

Ok, będę ci mierzył czas :p
Narazie to jest ZARYS także... jak będą budynki, lochy itp. to myślę że jakoś wyjdzie i może w ocenach pojawi się jakaś 2. Poczekajcie na screeny lub mapke - może mi sie uda jutro a jak nie to na poniedziałek na 100% pokaże. Edytowane przez domi_nickk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Xsaret    3

Słabe ! Jak już kolega Mówił "Według mnie taki "kloceek"" ! Daje 1/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...