Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
LostedSliczny

Wymagania

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe wymagania (15 lat) są bez sensu. Nadszedł nowy naczelny Kali którego samego wcześniej wyrzucono z ekipy. Nagle zostałem zdyskryminowany z powodu nie ukończenia 15 lat (Y) mimo iż zrekrutowany zostałem jeszcze na poprzedniej edycji. To mój apel do Kaliego (Y) aby zmienić wymagania. Psychika wcale nie zależy od wieku, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matejss    0

Sorry ale minimalny wiek 15 lat to strzal w dziesiatke :)

Po prostu ciebie wywalili poniewaz nie spelniasz warunkow. Mowia "prawo nie dziala wstecz" noo... w niektorych przypadkach dziala.

To, ze nie masz 15 lat to niestety jest twoj problem a nie administracji. Patrz na to z innej strony! Bedziesz mogl przez ten czas dorosnac i za rok moze dwa jeszcze raz sie zglosic do administracji :)

Pozdrawiam.

[spoiler]Hehe sorry taki mamy klimat[/spoiler]

@down

Fajnie. Rekrutacja w ciagu dalszym powinna byc od 15 roku zycia.

Edytowane przez matejss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AdamGrzegorz    77

Ee tam,

ja w  wieku 11 lat pisałem w JavaScripcie i projektowałem gry nie mówiąc o posiadaniu serwera minecraft który osiągał 50 graczy naraz.... Tak jak Losted mówił, psychika nie zależy od wieku, a od typu ludzi.

Nie bądźmy zamknięci na ludzi panowie! Rozumiem że prawie ("prawie!") wszyscy spotykani ludzie w wieku nw, 12 lat? są mało ogarnięci, a wręcz dziwni. Ale są też inni, może nawet lepsi od Was!

Świat się zmienia, ludzie się zmieniają, popatrzcie na to z innej strony!

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenSneaky    39

Wymagania wiekowe nie ulegną zmianie. Miałeś szansę się popisać i się nie udało. Aktywność to podstawa. Skoro nie masz czasu czy ochoty to się nie zgłaszaj. Nie tylko wiek decyduje o przyjęciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...