szombi 0 Napisano 19 Kwiecień 2014 (edytowane) Tytuł tematu:Etap 2 Budowniczy szombiImię:Kuba Wiek:13 Sprawny mikrofon:Tak mam sprawny mikrofon.Umiejętność obsługi TeamSpeak: Umiem się obsługiwać TeamSpeak. Konto Premium:Mam konto premium. Znane pluginy:WG,WE Dlaczego Ty?:Byłem Budowniczym na 3 lub 5 serwach, znam pluginy WG i WE i jestem bardzo miły. Screeny Twoich budowli:2-3min Edytowane 19 Kwiecień 2014 przez szombi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atukam72 1 Napisano 19 Kwiecień 2014 Nie wiem jak oceniała ciebie poprzednia kadra, lecz teraz ja jestem zobowiązany do prowadzenia rekrutacji budowniczych. 1. Etap 2 - Proszę, żebyś poinformował mnie tutaj o szczegółach. 2. 13 lat - według regulaminu jesteś za młody, ale... zobaczymy w praniu. 3. screeny - wstaw je, wtedy pogadamy. TO jest dla mnie najważniejsza rzecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szombi 0 Napisano 19 Kwiecień 2014 1. Nie pisze w regulaminie ile czeba mieć lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atukam72 1 Napisano 19 Kwiecień 2014 No dobrze, masz rację. Odniosłem się do części dla pomocników. Jednakże następny twoj post, to chciałbym zobaczyć ze screenami, gdyż bez tego nie będzie żadnej pozytywnej dezycji z mojej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szombi 0 Napisano 20 Kwiecień 2014 Ej co mam zrobić nie mogę znaleźć screeny na moim i mac(u) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 20 Kwiecień 2014 Radziłbym poszukać w folderu zapisu. To może pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szombi 0 Napisano 20 Kwiecień 2014 Na i Mac(u) niema takiego folderu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szombi 0 Napisano 21 Kwiecień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach