Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
AdSierps

[2 Etap][pomocnik]AdSierps

Rekomendowane odpowiedzi

AdSierps    1

Imie: Magda ^^
Sprawny mikrofon: Tak
Umiejętność obsługi TeamSpeak: Tak, ale preferuję Skypa ;3

Konto Premium: Tak
Znane pluginy:  Znam komendy WE i WG :) Jak czegoś nie znam to baaaardzo szybko się uczę :D
Dlaczego Ty?:  Ponieważ znam komendy, jestem miła i sympatyczna. Dbam o poprawność języka i zawsze zwracam uwagę na błędy :) W minecraft gram od 2 lat. Byłam na dużej ilości serwerów. Na nieistniejącym już serwerze 4ever byłam KidModem i myślę, że dobrze się sprawowałam. Jestem dziewczyną i myślę, że to też jest plus :) Lubię i umiem pomagać graczom :) Nigdy nie miałam bana/ostrzeżenia co może potwierdzić użytkownik DAMIIX111, który też był częścią załogi 4ever. Mam też sporo pomysłów na to co można "zmienić" w serwerze.

Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź :D

AdSierps :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imie: Magda ^^
Sprawny mikrofon: Tak
Umiejętność obsługi TeamSpeak: Tak, ale preferuję Skypa ;3

Konto Premium: Tak
Znane pluginy:  Znam komendy WE i WG :) Jak czegoś nie znam to baaaardzo szybko się uczę :D
Dlaczego Ty?:  Ponieważ znam komendy, jestem miła i sympatyczna. Dbam o poprawność języka i zawsze zwracam uwagę na błędy :) W minecraft gram od 2 lat. Byłam na dużej ilości serwerów. Na nieistniejącym już serwerze 4ever byłam KidModem i myślę, że dobrze się sprawowałam. Jestem dziewczyną i myślę, że to też jest plus :) Lubię i umiem pomagać graczom :) Nigdy nie miałam bana/ostrzeżenia co może potwierdzić użytkownik DAMIIX111, który też był częścią załogi 4ever. Mam też sporo pomysłów na to co można "zmienić" w serwerze.

Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź :D

AdSierps :P

"Jestem dziewczyną i myślę, że to też jest plus" - Ponieważ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

"Jestem dziewczyną i myślę, że to też jest plus" - Ponieważ?

A czy potrzeba odpowiedzi? Kiedy ostatnio w ekipie widziałeś jakąś dziewczynę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...