Torres70 76 Napisano 12 Kwiecień 2012 Książka, audiobook za długi xd ASG czy paintball ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFlash 0 Napisano 12 Kwiecień 2012 ASG !! Metin czy Minecraft ? ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 13 Kwiecień 2012 Minecraft. Gta, czy hitman? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 13 Kwiecień 2012 gta. tehnikom czy gimnazjom ? :3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 13 Kwiecień 2012 Technikum. Emotikona: :3 czy ;3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 13 Kwiecień 2012 ;3 Skon na Bugnee czy polozenie sie na zywym krokodylu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFlash 0 Napisano 13 Kwiecień 2012 Skok na Bungee ... weeee.. ^^ GG czy XFire ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 13 Kwiecień 2012 GG :* czy ;* ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ebazarnik 8 Napisano 13 Kwiecień 2012 wolę ;* Milczeć przez całe życie czy Gadać wystarczająco długo, aby zamknęli cię w psychiatryku ? =D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slaski12 0 Napisano 13 Kwiecień 2012 Gadac Dlugo Sok jablkowy czy sok pomaranczowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 13 Kwiecień 2012 Pomarańcz :3 Castro czy Adeo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 13 Kwiecień 2012 Adeo xD. Bukkit, czy vanilia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 14 Kwiecień 2012 Bukkit Zniesmaczony czy Krwawic ? (który lepszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 15 Kwiecień 2012 Hm… krwawic Ja czy ty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 15 Kwiecień 2012 Ja xD (wtf i tak nie rozumiem pytania... XD) antyczność, czy nowoczesność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 15 Kwiecień 2012 Antyczność :x Majewski czy Wojewódzki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 15 Kwiecień 2012 (edytowane) Wojewódzki, ale obaj są do bani :I MLP:FiM czy Hannah Montana? [spoiler] Czy ja tą zabawę zablokowałem? -,- [/spoiler] Edytowane 16 Kwiecień 2012 przez Karkoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ebazarnik 8 Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) MLP:FIM, nie przepadam za Hanną Montaną =P Pizza z serem czy Makaron z serem ? Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez Ebazarnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 20 Kwiecień 2012 Pizza ! Asus czy Sony ? (laptopy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 20 Kwiecień 2012 Czy Klocuch12 czy JGejJoker? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 27 Kwiecień 2012 Żaden? Nie oglądam Let's playów Aliquam czy Freebuild? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 28 Kwiecień 2012 To pytanie już było :E freebuild. Creative, czy sUrWaJwAl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 28 Kwiecień 2012 (edytowane) Hardcore :3 Ja (Monualen) or SkateKoliva czy Wintalan? ;D@DOWN Ja cię zaraz pominę!!! Edytowane 28 Kwiecień 2012 przez MonuÉ�lÇ�u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghorious 7 Napisano 28 Kwiecień 2012 Macintosh czy Windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 28 Kwiecień 2012 Windows Byc bez rąk czy nóg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach