KubaCzarny123 47 Napisano 5 Kwiecień 2012 flymod.... lol LMFAO czy One Diraction? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ebazarnik 8 Napisano 6 Kwiecień 2012 To ja już wolę LMFAO =P The last of us czy Bioshock infinite ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 7 Kwiecień 2012 Bioshock MG36 czy RPK ? Chodzi o lkmy oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Kwiecień 2012 MG36 J.R.R Tolkien czy J.K Rowling? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 8 Kwiecień 2012 J.K. Rowling Ks. Natanek, czy Ojciec Mateusz ? XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 8 Kwiecień 2012 Ks. Natanek. (w zasadzie tu nie powinno być porównania, ale niech będzie już ten natanek...) Miasta : Paryż (wieża eiffla) czy Londyn (Big Ben) PS: nie wiem jak się pisze [ajfla] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 8 Kwiecień 2012 Londyn. Wifi, czy ethernet? (xd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 8 Kwiecień 2012 Wifi Aliquam czy freebuild? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 8 Kwiecień 2012 (edytowane) Hmmm... Trochę trudno wybierać serwery na które zajrzało się może z 5 razy... (Uncrafted forever!xd.) Pamiętam, że aliquam jest creative... Na freebuildzie były zacne zamki na spawnie... To wybieram Freebuild. XD. Minecraft.pl, czy forum.minecraft.pl? Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Wintalan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 8 Kwiecień 2012 (edytowane) FORUM ! <3 my.craft (wiem, pisze się razem, ale cenzura jest) czy craftersi ? Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Torres70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 9 Kwiecień 2012 @up: radze wyedytować zanim wezmą za reklamę... Myślisz, że po co ta cenzura?odp: TYLKO minecraft.pl xD. Jak już muszę spośród tych dwóch, no to to drugie. Bo myc**** często perfidnie kopiowało newsy od minecraft.pl... O serwch pisaliśmy bo wszyskie wymienione są z sieci minecraft.pl xD domek z cegieł i kamienia, czy domek z drewna i desek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 9 Kwiecień 2012 Zależy jakiego kamienia... ten pierwszy Chuck Norris czy Sylwester Stalon (czy jak to nazwisko się pisze ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 9 Kwiecień 2012 Chuck, Stallone mi się znudził : / USA czy Rosja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 9 Kwiecień 2012 Usa. Informatyka czy mata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dex3r 143 Napisano 9 Kwiecień 2012 (edytowane) INFA!!!! Tylko naprawdę odważny odpowie na to pytanie: Justin Bieber czy Zmierzch? Edytowane 9 Kwiecień 2012 przez DeX3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 9 Kwiecień 2012 OH GOD...ehh.. Zmierzch D: Kurtka czy bluza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 9 Kwiecień 2012 Bluza XD Zamek czy fort Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dex3r 143 Napisano 9 Kwiecień 2012 Zamek. Jako że gra jest maxymalnie nudna, dodajmy jej jakiś element prześmiewczo/obrzydliwy. Dziewczyna: owłosiona gdzie się da / bez zębów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 9 Kwiecień 2012 Owłosiona, wystarczy wydepilować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 9 Kwiecień 2012 A gdzie pytanie? Xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 9 Kwiecień 2012 To ja zadam pytanie, bo zapomniał ;] Komputer czy Laptop? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 9 Kwiecień 2012 Zdanie mam podzielone, lapka mogę w każdej chwili przestawić, wziąć ze sobą itd, no ale komp dużo lepszy, niech więc będzie PC. Mistrzowie czy Komixxy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 9 Kwiecień 2012 @ wintalan jak mogłeś wybrać FB? Aliquam forever Komixxy Murzynka czy chinka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 9 Kwiecień 2012 Chinka zdecydowanie PS3 czy Iksboks ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀ Napisano 10 Kwiecień 2012 [color=#ff0000][size=3][font=verdana,geneva,sans-serif]Następny który wyskoczy z równie "ytelygętnymi" tekstami pożegna się z forum... [/font][/size][/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach