mati5531 0 Napisano 6 Kwiecień 2014 (edytowane) Witam! Po roku nie grania w Minecrafta postanowiłem sobie zagrać i mam dziwnego buga otóż nie ładuje mi tekstur. Zdjęcie w załączniku. Edytowane 6 Kwiecień 2014 przez mati5531 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 6 Kwiecień 2014 Przeinstaluj mc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mati5531 0 Napisano 6 Kwiecień 2014 (edytowane) Zrobiłem i to samo :C Edytowane 6 Kwiecień 2014 przez mati5531 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mevistor 31 Napisano 6 Kwiecień 2014 W jaki sposób przeinstalowałeś? Usuń cały .minecraft - pobierz od nowa laucher - bo o tyle co się orientuję, to w ciągu tego roku laucher też przeszedł aktualizację (chociaż na pewno to nie jest przypadek lauchera) warto spróbować.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 6 Kwiecień 2014 I w sumie ważne pytanie, o jaką wersję MC chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Next 0 Napisano 9 Kwiecień 2014 I w sumie ważne pytanie, o jaką wersję MC chodzi? 1. Jest to MC ZYCZU 2. Widać przecież, że to 1.7.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mati5531 0 Napisano 9 Kwiecień 2014 Minecraft jest najnowszy i launcher tez jest nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 lkuszal 76 Napisano 9 Kwiecień 2014 Jak zyczu- wywalić go i wziąć "normalny" launcher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mati5531 0 Napisano 9 Kwiecień 2014 Pobrałem go z minecraft.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mati5531 0 Napisano 16 Kwiecień 2014 RE : pomoże ktoś ?? Na każdym launcherze jest tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mevistor 31 Napisano 16 Kwiecień 2014 Spróbuj jeszcze: 1. Reinstall Javy, 2. Reinstall sterowników pod grafike. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mariush 4 Napisano 16 Kwiecień 2014 Niedawno spotkałem się z tym samym, nie reinstaluj javy tylko znajdź jakieś stabilne sterowniki pod karte graficzną mi pomogło przy Radeon-ie 6850. Re javy nic nie dał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mati5531 0 Napisano 16 Kwiecień 2014 (edytowane) No ja mam radeona HD 7850, zaraz pobiorę i zobaczę. Może będzie okej :) @edit niestety nic to nie dało :C Edytowane 16 Kwiecień 2014 przez mati5531 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mariush 4 Napisano 16 Kwiecień 2014 (edytowane) A zobacz może jakieś starsze. Ja instalowałem te które miałem na płtce w pudle po karcie. Edytowane 16 Kwiecień 2014 przez Mariush_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mevistor 31 Napisano 16 Kwiecień 2014 Też tak może być. Starsze działały a nowe generowały błędy, chociaż były pod ten model...Niech spróbuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam! Po roku nie grania w Minecrafta postanowiłem sobie zagrać i mam dziwnego buga otóż nie ładuje mi tekstur. Zdjęcie w załączniku.
Edytowane przez mati5531Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi