Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
The Polish Player

jak dodac forum serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

KristoforoH    65

Ale... co Ty wgl. zrobiłeś do tej pory? Na czym polega Twój problem? Nie umiesz skonfigurować oprogramowania forum czy co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

widzę ze na tej stronce serwery maja forum, a ja nie wiem jak to zrobić. Jak źle zrozumialem to, to proszę jakby ktoś mogl to zeby mi podal strona albo cos gdzie mogę zalozyc za darmo bez subdomeny tylko z moja :D

to są fora naszych serwerów, sieci mc.pl, a nie randomowych gości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to są fora naszych serwerów, sieci mc.pl, a nie randomowych gościa

aha, a znasz jakis tani darmowy lub tani hosting zebym mogl sobie zrobic forum bez ich [cenzura] np. nazwa.pl zamiast np. nazwa.fora.pl ?

/edytowano z powodu reklamy. i niecenzuralnego słownictwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenSneaky    39

Jeśli chcesz mieć własną domenę to musisz ją kupić. Innej możliwości nie masz. Żadna strona hostingowa nie da ci domeny za darmo.

Kiedyś kupowałem na aż.pl pierwszą domenę .pl za darmo, za rok trzeba zapłacić za jej odnowienie.

Jeszcze istnieje opcja "aliasu?" bodajże .pl.tl - nie korzystałem to nie wiem.

Poza tym gdy kupisz hosting forum magicznie samo się tam nie znajdzie i samo nie skonfiguruje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
asusek99    0

A najlepiej by było opisać, bo jak chcesz zrobić na cb*.pl to pozdro, jak chcesz bardziej rozwinięte to minimum 50zł+ no i tam masz pluginy sb robisz tła i wgl...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz mieć własną domenę to musisz ją kupić. Innej możliwości nie masz. Żadna strona hostingowa nie da ci domeny za darmo.

Kiedyś kupowałem na aż.pl pierwszą domenę .pl za darmo, za rok trzeba zapłacić za jej odnowienie.

Jeszcze istnieje opcja "aliasu?" bodajże .pl.tl - nie korzystałem to nie wiem.

Poza tym gdy kupisz hosting forum magicznie samo się tam nie znajdzie i samo nie skonfiguruje. 

skonfigurowac to nie problem :P dam sobie rade :)

A najlepiej by było opisać, bo jak chcesz zrobić na cb*.pl to pozdro, jak chcesz bardziej rozwinięte to minimum 50zł+ no i tam masz pluginy sb robisz tła i wgl...

wiem ze za profesjonalne sie duzo buli. Ja potrzebuje takie za  20zł - 30zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenSneaky    39

Ach zapomniał bym. Ja korzystam z proserwer.pl, jako jedyna strona w sieci gdy doładujesz portfel sms za 24zł to masz te 24zł do wydania na serwer. Miałem na tym hostingu wiele różnych for i było w porządku. Wbrew opinii nawet spokojnie pociągnie więcej niż 1 IPB na raz ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ach zapomniał bym. Ja korzystam z proserwer.pl, jako jedyna strona w sieci gdy doładujesz portfel sms za 24zł to masz te 24zł do wydania na serwer. Miałem na tym hostingu wiele różnych for i było w porządku. Wbrew opinii nawet spokojnie pociągnie więcej niż 1 IPB na raz ;]

Dzieki, zaraz przetestuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...