neXt. 0 Napisano 4 Kwiecień 2014 Witajcie chce zrobic sobie serwer Minecraft i taki tam sobie do grania i szukam kilka osób 3-4 do gry ; ) osoby które by mogły czesto grac. Chetni prosze pisać mi na PW ; ) serwer bedzie z modami ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The Polish Player 0 Napisano 4 Kwiecień 2014 Jak chcesz sobie pograć kolegami na survivalu to zapraszam na mój serwer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neXt. 0 Napisano 4 Kwiecień 2014 Tylko ze ja chce pograc z modami ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The Polish Player 0 Napisano 4 Kwiecień 2014 o jakie mody Ci dokładnie chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neXt. 0 Napisano 4 Kwiecień 2014 Mody te4chniczen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The Polish Player 0 Napisano 4 Kwiecień 2014 to jego raczej u mnie nie spotkasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asusek99 0 Napisano 7 Kwiecień 2014 (edytowane) Ja mam serwer minecraft i zapraszam do zagrania, juz w krótce konkurs, do wygrania klata prot 1-4 i miecze!! Stak Koxów,Lub Vip Edytowane 7 Kwiecień 2014 przez asusek99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach