Gość krzycho001 Napisano 15 Sierpień 2011 Po pierwsze przyznam się, dostałem awans z rolnika na wasala przez przypadek. Jak można zostać wasalem nie mając kasy:DPo drugie to jak mam zarobić na życie skoro npc nie działają i nie mam jak sprzedać chleba. A ci którzy powiedzą mi żebi sprzedać wojownikom niech podadzą orientacyjną cene bo pograłem sobie dopiero 3 dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taurus97 1 Napisano 15 Sierpień 2011 NPC nie działają i mam 20 stacków zborza.Nie wiem jaki wojownik tyle kupi ,ale administracja musi szybko to naprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 15 Sierpień 2011 Druga sprawa wyjaśnionaTaurus 2x prawym na npc i zboża nie sprzedaż tylko chleb dopiero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 15 Sierpień 2011 no nie do konca, piekarz nie dziala, a kamieniarz i stolarz ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koniczyn5 5 Napisano 15 Sierpień 2011 Działa piekarz w dzielnicy klasztornej tam możecie sprzedać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 15 Sierpień 2011 15 min. temu jak byłem na serwie to piekarz w klasztornej nie istniał tzn. ma połowe budki rozwalonej i nie ma npc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizak 7 Napisano 15 Sierpień 2011 Szkoda gadać... Całe miasto rozwalone i otwierają serwer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 15 Sierpień 2011 Awesomamorek jednak nie ma piekarza w klasztornej chata rozwalona, npc zniknął, nie mam jak zarobić na życie ale to po prostu przeoczenie. Mam nadzieje że administracja doprowadzi serwer do stanu z przed tragedii, nawet za cenę zamknięcia go na jakiś czas.A i był bym wdzięczny za stworzenie publicznej tablicy ogłoszeń,może być płatna, bo chciałbym się ogłosić że mam parę rzeczy na sprzedaż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach