Gość krzycho001 Napisano 14 Marzec 2014 Mapy dołączone do serwera shadowville Mapa miasta [spoiler] [/spoiler] Mapa stref cechowych [spoiler] F C - Farma Cechowa F P - Farma Publiczna L P- Las publiczny F C - Las Cechowy [/spoiler] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 14 Marzec 2014 Zdecydowaliśmy aby temat pozostał otwarty w racie wszelkich pytań dot. budynków oraz co gdzie załatwićZaznaczyłem urząd imigracyjny o którym zapomniałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reek 3 Napisano 15 Marzec 2014 Ludzie czytajcie , macie tam napisane mapa miasta ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 15 Marzec 2014 Ludzie czytajcie , macie tam napisane mapa miasta ... na pierwszej edycji mapa miasta to była cała miasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekspid 19 Napisano 15 Marzec 2014 (edytowane) Echhhh.... To jest mapa TYLKO miasta żebyście nie płakali że w wychodku zabłądziliście. Jak mówisz o pierwszej edycji to tak było tylko za****e duże miasto z 7 npc'tami ale to będzie edycja 3! Na poprzedniej było pełno małych ukrytych lokacji np. Obóz Cyganów dzie łącznie było można zarobić 75szlg. Może inne serwery RP mają dyn-mapę ale czy one nazywają się ShadownVille? Nie. Tak ludzie będą latać z dyn mapą ale jaki ona ma zasięg? 100 kratek? No na pewno całej mapy nie zobaczy. Edit. Pierwsza edycja skączyła się w ciągu 2 tygodni bo ktoś zaatakował miasto (oczywiśvie rp), administracja miała serwer w odbycie i tam było tylko miasto! Teraz jest: 1.Nowa administracja która ogarnia wszystko 2. Inna mapa gdzie miasto to tylko 1/200 o ile nie więcej 3.Tajne lokacje z tajnymi questami 4.Brak mapy całego świata. To jest 3 edycja a nie 1! Edytowane 15 Marzec 2014 przez Wojtekspid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaciJr 0 Napisano 15 Marzec 2014 Mapa Drugiej edycji była ogromna ale nikt jej prawie nie explorował bo było z trudno bo potworki były za silne i w sumie to był plus:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekspid 19 Napisano 15 Marzec 2014 "zluzuj majteczki, nie musisz się spinać" - affib's 2014 Nie zjadłem dziś snikersa więc się spinam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 15 Marzec 2014 Update map. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stasmalgo 29 Napisano 15 Marzec 2014 Da się obejść strefę pvp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 15 Marzec 2014 Nie. Ale jest tak skonstruowana że da się przekraść. Wpadłem na pomysł żeby porobić jeszcze poukrywane tunele wiodące częściowo przez strefę, tak żeby chociaż kawałek dało się przejść niezauważonym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tower_Hunter 14 Napisano 15 Marzec 2014 Jeszcze pokaż na mapie gdzie są -,- jak ktoś robi coś "tajnego" to o tym nie mówi, zanim by ktoś to odkrył itp, a teraz to wszyscy będą latać i szukać przejść... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaciJr 0 Napisano 15 Marzec 2014 Nie płakaj tower. I tak ich nie znajdą albo znając życie będzie tam z 5milionów spawnerów:D Mój pierwszy kill na serwie to musi być stasmalgo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekspid 19 Napisano 15 Marzec 2014 Nie widzieli na własne oczy a płaczą, spokojnie sam kilka razy robiłem spacerki po strefie i da się tam uber-taktycznie prawie nie zauważalnie przejść. A w połowie strefy jest miejsce gdzie można wskoczyć na mur ale i tak wygodniej jest przebiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 15 Marzec 2014 Właśnie, sam powiedziałeś. Wygodniej. Wiesz, pechowo by było jak byś biegł po murze i nagle ktoś zestrzelił by cie z łuku przez co spadł byś po jego drugiej stronie i musiał wchodzić od nowa, tym razem ze świadomością że ktoś na ciebie czeka. :] Już widzę te grupy uzbrojone po zęby byle tylko przejść przez strefę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 15 Marzec 2014 Mapa ma chyba 12k na 8 k, nie wrzucę całej, no way XD Nie widzę problemu w wyrenderowaniu jpg'a takiej mapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camil 42 Napisano 15 Marzec 2014 Mapa ma 8.000 x 8.000 xd miejsca do zwiedzania nie zabraknie xd Screena nie będzie ze względów ze po co wam? Nie lepiej samemu odkrywać? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 15 Marzec 2014 Nie wrzucimy całej mapy gdyż były by widoczne poukrywane lokacje. Koniec. Edit: Znaczy nie koniec tematu tylko koniec wątku XD Powinienem był napisać że to specjalnie dla affiba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekspid 19 Napisano 15 Marzec 2014 ._. Próbuję mu wytłumaczyć dla czego nie będzie pełnej mapki a ten każe mi majtki zdejmować [GAY!!!!]. Może jak Krzycho napisał to zrozumiesz. "ktoś na ciebie czeka" o.o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 15 Marzec 2014 Wojtek, z trollami nie negocjujemy. Ukrywam każdy jego post nic nie wnoszący do tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekspid 19 Napisano 15 Marzec 2014 (edytowane) No i na taką odpowiedź czekałem! Raz a konkretnie! :D Radził bym Ci zrobić temat z pytaniami o mapę i tutaj wszystkie posty poza twoimi usunąć. Edytowane 15 Marzec 2014 przez Wojtekspid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 15 Marzec 2014 Eeee właśnie po to zostawiłem otwarte :D Będę zwyczajnie czyścił z syfu jak to zrobiłem dzisiaj i będzie tak Pytanie-odpowiedź. Spoko. Zrobię temat o budynkach z opisami to wtedy będzie się można pytać szczegółowo o poszczególny budynek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tower_Hunter 14 Napisano 16 Marzec 2014 Będzie jakaś historyjka? :D Co do budynków, czy odnośnie tego że nagle wszystko zniknęło i jesteśmy w nowym szadołłajl? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 16 Marzec 2014 Hmmmmmmmm. Nie gadałem z resztą ale ja to widzę jako ekspansja, takie "30 lat później" To nie jest nowe XD To jest na miejscu starego miasta, mapa się nie zmieniła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekspid 19 Napisano 17 Marzec 2014 (edytowane) Chodzi o paranoję, zagięcie czaso przestrzeni damyt to tylko maintrix! Zgadzam się z Krzychem to jest temat o mapie a nie historii. Edytowane 17 Marzec 2014 przez Wojtekspid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba20010721 0 Napisano 18 Marzec 2014 Kiedy start serwera. Długo już czekam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach