Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Nie mam problemów z żadną inną wersją Minecrafta, laptop na którym pracuję z pewnością nie jest zbyt sła..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Nie mam problemów z żadną inną wersją Minecrafta, laptop na którym pracuję z pewnością nie jest zbyt sła..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Shironeko

Problem z Minecraft 1.7.5

Pytanie

Shironeko    0

Przy włączaniu klienta gry (Minecraft by Zyczu ofc), wybraniu wersji Minecraft (1.7.5 lub 1.7.5 z shaderami) i zakończeniu ładowania pokazuje się ten oto błąd:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Nie mam problemów z żadną inną wersją Minecrafta, laptop na którym pracuję z pewnością nie jest zbyt słaby na wymagania MC.

Jakieś pomysły?

Jak rozwiązać mój problem?

Bez hejtów za to, że gram na piracie - nie każdy ma pieniądze na premkę choć w wakacje mam zamiar jednak zaopatrzyć się we własne konto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
KristoforoH    65

Wina szajsowego launchera. Polecam kupienie Premium, albo znalezienie innego clienta, bo By Zyczu jest chyba najgorszym wyborem, ale jeśli jesteś aż tak przywiązana do tego czegoś, to usuń foldery .minecraft i minecraft by zyczu z %AppData%, oraz przeinstaluj Javę.

PS. Serio dalej trzymasz śmieci od producenta na pulpicie? ;_;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Shironeko    0
Jak juz pisalam - w premium zaopatrze sie w wakacje.
Reinstall? Wolalabym tego uniknac ale sprobowac nie zaszkodzi.
Syfu od producenta nie usuwam, bo na pulpit szczerze mowiac nie zwracam uwagi, a ze lapek nie jest wylacznie moj to tym bardziej dotykac nie bede. Swoj syf mam w swoim folderze a pulpit niech bedzie jaki jest. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...