kaplok 2 Napisano 1 Marzec 2014 Hej! Jestem kaplok. Bardzo lubię Minecrafta i uwielbiam chwalić się swoimi budowlami. Kiepskie opinie mnie nie zniechęcają i próbuję naprawić usterki i to co się nie podobało. Omówimy dziś też co będę umieszczał na moim koncie. Będą to przede wszystkim budowle w formacie .schematic i nie tylko. Pojawią się także poradniki do budowy różnych budowli. Mam ogromną motywację i być może nowy temat będzie pojawiał się średnio co 2 dni, a w najgorszym wypadku co tydzień. Bardzo zależy mi na Waszych opiniach i przypuszczeniach. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 1 Marzec 2014 Cze Elros. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzywyPL 6 Napisano 2 Marzec 2014 No cześć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaplok 2 Napisano 2 Marzec 2014 Hejka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DragonCraft 0 Napisano 2 Marzec 2014 Hej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach