Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MaGGeR

Pytanko dotyczące banów.

Rekomendowane odpowiedzi

MaGGeR    0

Otóż kieydś na prywatnym serwerze Minecrafta dostałem bana. Napisałem do właściciela, żeby mnie odbanował. Powiedział mi, że tylko ta osoba, która zbanowała może dać unbana. Czy to prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matejss    0

Tak i nie.
Unbana może ci dać osoba która ci dała bana BĄDŻ osoba z rangą wyżej. Dlaczego tak? Z wielu powodów a jednym z nich jest na przykład to, że ban został nałożony niesprawiedliwie więc osoba która ci dała bana bądź ranga wyżej od tej osoby (powiedzmy head admin) decydują czy dać ub czy nie :P

Tutaj akurat w większości przypadków nie ma z tym większych problemów bo bany ostatnio są sprawiedliwe... Tutaj przy okazji nie musisz się o to martwić po prostu piszesz temat w odpowiednim dziale i tam administracja rozpatrza je i wydaje werdykt :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MaGGeR    0
To prywatny serwer, bez forum. Po prostu taka amatorka. Bana otrzymałem za nic. I to nie jest takie marne tłumaczenie słusznie zbanowanego. Dostałem bana od wieśniaka, którego nie lubię w realu, a on mnie. Heh, to nie jest jego serwer, a jednak, jego psychika tego nie wytrzymała. Poczuł się nademną mocny ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Jaki był "powód" tego bana? Grief, obraza? Jak masz tam jakieś kontakty, to łatwo możesz się doprosić o ub. Jeżeli naprawdę go dostałeś za nic, a osoba poda przyczynę (np: obrazę) łatwo można znaleźć to w logach. Jeżeli nie jest to serwer tej osoby co cię zbanował, to masz jeszcze lepiej. A właściciel też może odbanować... Skierowanie się do osoby banującej, jest tylko po to, gdyż wie ona najlepiej co się stało itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MaGGeR    0

Właściwie to potrzebowałem odpowiedzi na jedno pytanie. Temat zszedł niewiadomo gdzie. Ten serwer nie jest dla mnie ważny. Chodziło mi tylko o to, czy osoba, z którą rozmawiałem mówiła prawdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4
Podsumowując. Osoba, z którą rozmawiałeś jest prawdopodobnie leniem i ułatwia sobie życie, powołując się na innych mimo że sama może to zrobić. Drugą opcją może być to, że po prostu nie umie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż kieydś na prywatnym serwerze Minecrafta dostałem bana. Napisałem do właściciela, żeby mnie odbanował. Powiedział mi, że tylko ta osoba, która zbanowała może dać unbana. Czy to prawda?

Wlasciciel Może odbanować i inne rangi które mają funkcje ban

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SlimeCraft    2

Kazdy kto ma permissie moze dac UnBana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Linkus000    0

Każdy kto ma perma by unbanować, powienien móc cb odbanować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...